►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: caldera - 11 Aralık 2017, 22:42:57
Sağlam site kalmadı yahu
Index grubundada gemi su alıyor sanki  -:))
Hakkaten ya, İndex group da giderse site kalmıyor :) Kolay kolay gitmez ama merak etme. :)

Ama yeni siteler gelecek, her zaman gelmiştir. Şu anda Atigroup ön plana çıkıyor. Difbux zaten stabil konumda. Uniclique bir şekilde ödemelere devam ediyor.

Clixuniverse, Earn.expert, Lifeadz, Bitcoku, Buxxter, Familybtc, Strgonbux >> Bunlar da 2. grupta ön plana çıkan siteler. Gayet güvenilir gözüküyorlar ;)

cimbomlu88

YENİ SCAM SİTELER=
CLEANBUX(SCAM BONUSLARI DAHA ÖNCE ÖDENMİŞTİ!)
EBIZCLIX-INNOVATIVEBUX(Bu sitelerden hiç ödeme alamadık)

WORTHCLIX-CLIXFRENZY(SCAM BONUSLARI ÖDENDİ)(Worthclix'te 0.15$ üstü kazandıran herkese ve Clixfrenzy sitesine giriş yapamadığımız için, excelde 0.10$ üstü kazandıran herkese scam bonusları ödenmiştir.)
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

SCAM BONUSLARI HAKKINDA=Bugünden itibaren, herhangi bir scam bonusu ödemesi yapılmayacaktır arkadaşlar. Bunları takip etmek, tabloya eklemek vs. gerçekten çok zorlayıcı oluyor. Diğer bonuslarla devam edeceğiz ;)

Dunya

Hocam konu uygunmudur bilmiyorum ama sormadan ogrenemem  ???
Bugune kadar tum hesaplari muntazam tutup odemeleri hizli gerceklestirdiniz. Bu tuccar puani uygulamasini sahsen ben hic yapmadim, sizin konunuz icin puan vermemiz gerekiyorsa memnunlukla verebilirim  :y

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Dunya - 15 Aralık 2017, 20:19:50
Hocam konu uygunmudur bilmiyorum ama sormadan ogrenemem  ???
Bugune kadar tum hesaplari muntazam tutup odemeleri hizli gerceklestirdiniz. Bu tuccar puani uygulamasini sahsen ben hic yapmadim, sizin konunuz icin puan vermemiz gerekiyorsa memnunlukla verebilirim  :y
Hocam sanırım tüccar puanının o şekilde kullanılması pek uygun olmaz. İyi dilekleriniz yeterlidir benim için. Çok teşekkür ederim :)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: WondeRFul - 18 Aralık 2017, 00:37:46
ATICLIXER  GGray
Üyeliğiniz tamamdı hocam, hayırlı olsun ;) Özel mesaj yoluyla bana ödeme yönteminizi belirtirseniz sevinirim ;)

WondeRFul

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 18 Aralık 2017, 00:45:06
Üyeliğiniz tamamdı hocam, hayırlı olsun ;) Özel mesaj yoluyla bana ödeme yönteminizi belirtirseniz sevinirim ;)

Giden kutumda birşey gözükmüyor ama sanırım yolladım :)
Bol kazançlar

cimbomlu88

SON GÜNCELLEMELER=

1) Indexclix ve Fingersclix sitelerinde, ROI limiti nedeniyle 25$ çekmek istediğimde 5$ çekebiliyorum. Bu sebeple, Refback tık oranı 0.002$'dan 0,001$'a düşürülmüştür ;) Tüm tıklar 0.002$'dan excel tablonuza ödenmiştir. Aktiflik bonusu(0.50$) kampanyamız devam etmektedir. Aktiflik bonusları excel tablosunda 1000tık yaptığınızda hesabınıza anında gönderilmektedir. ;)

2)Swingbtc'de, admin sistemi değiştireceğini söyledi. O zamandan beri sitede ve tıklamalarda bir düzensizlik var. Sitede, şu ana kadar yaptığınız tüm tıklar garanti olarak ödenmiştir. ;)

3)Clixuniverse, sitesinden birkaç gün önce ödeme almıştık. Excel tablomuzda istatistikleriniz güncellenmiştir ;)