►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devrimheyeti

Selamün aleyküm ben yeni üyeyim iyi ödeme yapan sitelere üye olmak isterim :)

Demet12

Merhabalar ben de yeni üye oldum ve bilen birinden bu siteyi öğrenmek istiyorum. Yardım edebilecek olan var mı.? (hp)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Demet12 - 01 Ocak 2020, 16:04:16
Merhabalar ben de yeni üye oldum ve bilen birinden bu siteyi öğrenmek istiyorum. Yardım edebilecek olan var mı.? (hp)
Alıntı yapılan: Demet12 - 01 Ocak 2020, 16:04:16
Selamlar dostlar. Öncelikle hoşgeldiniz forumumuza. Bir açıklama yapayım konuyla ilgili. Havuzumuzda eskisi kadar kazanç kalmadı. Birçok siteye aktif yatırım yapıp, sizin gibi dostlarımıza yüksek geri ödemeler yapıyordum eskiden. Artık eskisi kadar vaktim olmadığından ilgilenemiyorum. Yüksek dediğime de bakmayın. Forumda ayda benden 1-2$ kazanan bir elin parmaklarını geçmezdi :D PTC'lerde refback geri ödemesi olarak benden yada başkasından kazanabileceğiniz maksimum miktarlar budur. Kendi aktifliğinize odaklanmanız gerekir. Şimdi o kazançlar da yok tabii :P

Demem o ki, bugünlerde ptcden daha çok kazandıran iş anket, tasklar(görevler) yapmaktır. Bu işten aylık bazda iyi kazanan forum sakinlerimiz var :P Ayrıca @Ufuko hocamla türk yapımı global bir anket-görev sitesi de açtık. Direkt banka hesabınıza bile ödüyoruz artık 8) Sitemizin ismi Offersbux. Hepinizi de bekleriz. Aşağıda sizlere bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşların konularını bırakıyorum. O arkadaşlarla irtibat halinde kalıp, kendinize bir yol çizebilirsiniz.

https://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/anket-ve-offers-grubu/
https://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/volkan'in-havuzu-toplam-616-$-odeme/

Benim kazanç havuzum da aktif. Ama eskisi gibi kazançlar yok dediğim gibi. Benden de alacağınız komisyon ödemeleriyle ufak ufak kazanmayı ve biriktirmeyi isterseniz, kazanç havuzumda serinleyebilirsiniz sıkıntı yok :P

rota26

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 02 Ocak 2020, 01:41:48
Selamlar dostlar. Öncelikle hoşgeldiniz forumumuza. Bir açıklama yapayım konuyla ilgili. Havuzumuzda eskisi kadar kazanç kalmadı. Birçok siteye aktif yatırım yapıp, sizin gibi dostlarımıza yüksek geri ödemeler yapıyordum eskiden. Artık eskisi kadar vaktim olmadığından ilgilenemiyorum. Yüksek dediğime de bakmayın. Forumda ayda benden 1-2$ kazanan bir elin parmaklarını geçmezdi :D PTC'lerde refback geri ödemesi olarak benden yada başkasından kazanabileceğiniz maksimum miktarlar budur. Kendi aktifliğinize odaklanmanız gerekir. Şimdi o kazançlar da yok tabii :P

Demem o ki, bugünlerde ptcden daha çok kazandıran iş anket, tasklar(görevler) yapmaktır. Bu işten aylık bazda iyi kazanan forum sakinlerimiz var :P Ayrıca @Ufuko hocamla türk yapımı global bir anket-görev sitesi de açtık. Direkt banka hesabınıza bile ödüyoruz artık 8) Sitemizin ismi Offersbux. Hepinizi de bekleriz. Aşağıda sizlere bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşların konularını bırakıyorum. O arkadaşlarla irtibat halinde kalıp, kendinize bir yol çizebilirsiniz.

https://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/anket-ve-offers-grubu/
https://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/volkan'in-havuzu-toplam-616-$-odeme/

Benim kazanç havuzum da aktif. Ama eskisi gibi kazançlar yok dediğim gibi. Benden de alacağınız komisyon ödemeleriyle ufak ufak kazanmayı ve biriktirmeyi isterseniz, kazanç havuzumda serinleyebilirsiniz sıkıntı yok :P

havuzların ikiside iyi.fakat üstteki braz daha iyi sanki  :P

6il9in

Aslankralim kazananlar bilir :)

Patron oldun artik ne gerek var referans ile ugrasmaya :P

Bu arada harbiden stats bolumune baktimda forumda bir tane stats konusu acik olmaz mi ya hepsinde asma kilit var :(

Yatirim sart egitimde :D

Nerede bu yatirimcilar :D

cimbomlu88

Alıntı yapılan: blqn - 10 Ocak 2020, 19:38:33
Aslankralim kazananlar bilir :)

Patron oldun artik ne gerek var referans ile ugrasmaya :P

Bu arada harbiden stats bolumune baktimda forumda bir tane stats konusu acik olmaz mi ya hepsinde asma kilit var :(

Yatirim sart egitimde :D

Nerede bu yatirimcilar :D
Haha nereledesin sen yahu :D Özletme bu kadar kendini (k)

Havuzu kapattım kapatıcam zaten ben de :D Eskisi gibi tat vermiyor. Şansıma havuzdaki siteler de scam olmuyor. Olmaz da zaten eski siteler  :P

Ben yatırım yapmadan duramam da eskisi gibi vaktim yok. Biraz ondan böyle oldu :-[

ata07

Rotate4All linkiniz aşşağıdaki hatayı vermekte bilginize...

''INVALID visit: Unknown referrer/direct visit''

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Nisan 2020, 18:55:02
Rotate4All linkiniz aşşağıdaki hatayı vermekte bilginize...

''INVALID visit: Unknown referrer/direct visit''
Bu hata olmaması lazım hocam. Muhtemelen başka bir Rotate linkine gün içinde birkaç kez tıkladınız. Yani sizin IP'den kazanç alamadığımı söylüyor orada :)

xmdturkey

MSG

En çok kazandıran hangisi devam ediyorsanız mesaj atın üye olabilirim.