►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: MSG - 30 Nisan 2020, 15:15:42
En çok kazandıran hangisi devam ediyorsanız mesaj atın üye olabilirim.
Selamlar,

Gruptaki siteler ptc tıklarınız kısa vadede çok fazla kazandırmamakta. Uzun vadeli düşünecekseniz, kendi kazançlarınıza %5-10 gibi katkı olarak düşünebilirsiniz ;)

UnSeen

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 30 Nisan 2020, 16:10:45
Selamlar,

Gruptaki siteler ptc tıklarınız kısa vadede çok fazla kazandırmamakta. Uzun vadeli düşünecekseniz, kendi kazançlarınıza %5-10 gibi katkı olarak düşünebilirsiniz ;)
hala devam ediyorsa katılmak istiyorum ama özel mesaj atamıyorum (forumda yeniyim bir hatam olduysa affola şimdiden)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: UnSeen - 30 Aralık 2020, 22:48:30
hala devam ediyorsa katılmak istiyorum ama özel mesaj atamıyorum (forumda yeniyim bir hatam olduysa affola şimdiden)
Merhabalar. Devam Ediyor. Üye olup bana kullanıcı adlarınızı bildirebilirsiniz. Forumda 5 mesaja ulaştıktan sonra özel mesaj atmaya başlayabilirsiniz.

mt_ayten

Dark

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Temmuz 2021, 14:25:12
@mt_ayten

Evet aktif :y
Sitenin ref kazançları standart bir PTC sitesine kıyasla çok çok iyi mayıs sonundan beri EMS'deki upline'ıma 1.7 USD (bu süre içinde herhangi bi ptc sitesinde olmaz zaten bu miktar ref başına) kazandırmışım da işte ref bulmak sıkıntı exchange yaptığımız sitelerden biri zaten rotate4all tabi ben sürekli aktifim (TE surf, sitelerde reklam verme vs.) ondan bu miktarı kazanabildi benden.

Dark

Refimin benden toplam kazancı (rotate4all) 5 dolar oldu ee bu kadar aktiflikten sonra normal yani :) yeni ödeme de yarın sabah geliyor.

Dark

Teklif hala geçerliyse optimalbuxa refinizle yeni maille katılabilirim zaten kullanmıyorum zarar ettireceğini düşündüğümden yatırım da yapmak istemiyorum.

Rotate4all'a ref bulmak sıkıntı demiştim artık var hem de birden fazla aktif sitelerde reklam vermenin bi getirisi oldu.