Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

FilmsizKalma

Yeni bir soluk gerekliydi konuya :D ameliyatta şart oldu :D Bir taraftan şarkıyıda dinliyorum :g

bekeli

hakanatik01

Bekeli'de gelip konumda geyik yapmaya başladıysa konu benim için bitmiştir artık kilit :P :D

FilmsizKalma

Bugün forumca işimiz gücümüz lak lak  (yvr)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 15:32:15
Bekeli'de gelip konumda geyik yapmaya başladıysa konu benim için bitmiştir artık kilit :P :D

Valla senden o kadar güzel bir orta geldiki voleyi vurmasam yazık olurdu :P

abcb

Bize gerek kalmadı, golü Bekeli attı, eyvallah Bekeli  :))

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 15:32:15

:)) :))

FilmsizKalma

varya hakan bugün geyik yapmayacam diye kendine söz vermişti adama yeni bir başlangç yaptırmadınız :)

abcb

Onun Türkçesi "tıkandı"  :))

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2013, 15:41:40
varya hakan bugün geyik yapmayacam diye kendine söz vermişti adama yeni bir başlangç yaptırmadınız :)
Hakkaten he yeni bir sayfa açıcaktım hayatımda neyseki kalın bir defterim var yen birsayfayla başlarım; :P

Bu iki gülyabaninin :P [abcb modum ve ikose ustamın ] taktiğimi ki acaba bunlar, konuda  geyik yapmasını düşünmediğim bekeliyi bile konuya dahil edebildiler :P golde ofsayt kokuyor  bana gol atmayacaktın tüm konularını araştırıyorum :P
Abcb modum ve ikose ustam geyik yapalım dediler biz daha mı çok yaptık ki ne ? :)) (yvr) :P