Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

GOT hakkaten 4 bölüm birden gelmiş :P ikinci bölümün altyazısıda gelmiş izlemey kaçtım gari izleyip gelirim iyi forumlar :P :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Nisan 2015, 01:09:30
GOT hakkaten 4 bölüm birden gelmiş :P ikinci bölümün altyazısıda gelmiş izlemey kaçtım gari izleyip gelirim iyi forumlar :P :)
*) (p) (p) (p) (p) (p) (p) (p) (p) (p) (p)

AnilK

GoT'un ilk 4 bölüm düştü ama HD değil izlemem :P Şimdi toptan 4 bölüm izlesem 5. için yine 1 ay beklemem gerekecek. Her hafta 720p'sini indirir izlerim sindire sindire :)

bekeli

Alıntı yapılan: AnilK - 13 Nisan 2015, 03:45:23
GoT'un ilk 4 bölüm düştü ama HD değil izlemem :P Şimdi toptan 4 bölüm izlesem 5. için yine 1 ay beklemem gerekecek. Her hafta 720p'sini indirir izlerim sindire sindire :)

+1 Ben de böyle düşünerekten izlemedim.
Acelemiz yok. 1 sene bekledik sindire sindire izlemek lazım :D

tayfunxl

4 bölümün olduğu bi link varmı bende hd istiyom dünden izlemedim bekleyip izliycem

hakanatik01

HD 720p için beklemeniz lazım bölümlük gelir 1.bölüm 720/1080 olarak var heryerde herhangib ir tororentten indirlebilir çok indirin olduğudna seedleride çok fazla diğer bölümlerde anca yayınlandığında gelir :) ilk bölüm çok sarmadı ama güzelleşecek belli.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Nisan 2015, 17:45:46
Vikingste en güzel bölümüydü bu arada dahada dizi bakmadım :P

Ben de az önce izledim. Güzel bölümdü bence de.

[spoiler]Adam kalmadı la savaşacak. Cayır cayır yaktılar valla. Güzel savaş sahneleri vardı.
Ragnar, neyin kafasını yaşıyor ya. Floki'ye dersini vereceğim diye soykırım yaptırdı resmen :D
[/spoiler]

Ufuko

GoT'u sızdırmışlar, istemli olarak yapılmamış 4 bölüm  :m
Dizi için kötü bir darbe olmuştur bu  (hydr)

sametseven

https://www.youtube.com/watch?v=3lVWFM4RkaA

Dizi veya film gibi bir şeyse, sahnesi için bile filmin tamamını izlerim. Bir bulsam :'(

edit: Sahneyi buldum. İzlemek isteyenler; https://www.youtube.com/watch?v=FhElAE6nGtw

abcb

Oturup bölümün tamamını izledinmi  :PP
Saati şaşırmışsın, gece 3 de değil akşam 8 de izleyecektin, uyuyana kadar bişiyciğin kalmazdı  :m