LunnaShare - 5$ Bonus -(SCAM)

Başlatan kerem78, 25 Mart 2017, 21:39:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmn

Alıntı yapılan: Futurenet - 07 Nisan 2017, 21:14:54
Ben ödeme istedim iptal ettiler admine tiçket attım bakalım ne diyecek [spoiler]Admin did not come to my payment. And it says it was canceled. But please re-account has not been installed please
[/spoiler]
bendede iptal ettiler ilk bitcoine isteedim sonra tickete döndüler bitcoin seçeneğini kapatıcaz başka bi yötenmle almak istiyosanız hemen manuel yollıyım edim payere atabilirsiniz diyince yolladı hemen

Futurenet

Bana payer hesabın yanlış diyor bu peki bu şekilde yazdım Will the uploaded account be uploaded to the account again. Please add only canceled account amount which is not added please withdraw with bitcoin bende payeeri P olarak yazdınız değil mi? Yani başında P harfi var

brkdmn

Alıntı yapılan: Futurenet - 07 Nisan 2017, 22:04:26
Bana payer hesabın yanlış diyor bu peki bu şekilde yazdım Will the uploaded account be uploaded to the account again. Please add only canceled account amount which is not added please withdraw with bitcoin bende payeeri P olarak yazdınız değil mi? Yani başında P harfi var
aynen p harfiyle yazdım bilmiyorum ozaman

Futurenet

@brkdmn benim hesabım bu P402298816
neresi yanlış anlamadım gitti

Futurenet

Yazdığı cevap Hello, we cant make your payment on payeer, say account not found. Pls update your Payeer account bilen varmı arkadaşlar aranızda ne yapmam lazım başka payeer hesabım yok bitcoin car diğerleri zaten yok

brkdmn

Alıntı yapılan: Futurenet - 07 Nisan 2017, 22:08:02
@brkdmn benim hesabım bu P402298816
neresi yanlış anlamadım gitti
benimki 8 haneli seninki 9 bir rakam fazla P35327685

Futurenet

Benim payeer hesabım bu ama nasıl anlamadım  (prt) hepsini yazmıyor muyuz yani

Futurenet

Futurenet

Sayende hatayı gördüm çok sağol diğer sitelerede aynı yanlışlığı yapmışım fazladan sayı olduğunu bilmiyordum  ($$) tiçket attım