Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

donatello

haluk

@fraghera   hocam ,size gönderi yapalı neredeyse 1 gün geçti..Ödeme yapmak için siz neyi bekliyorsunuz?

haluk

Alıntı yapılan: haluk - 22 Eylül 2017, 10:40:15
@fraghera   hocam ,size gönderi yapalı neredeyse 1 gün geçti..Ödeme yapmak için siz neyi bekliyorsunuz?

10.68 Payza gönderisi için hesabıma  36.1 tl yatırıldı..

fraghera

Alıntı yapılan: haluk - 22 Eylül 2017, 15:36:53
  10.68 Payza gönderisi için hesabıma  36.1 tl yatırıldı..

Nette olmadığımdan ufak bir gecikme oldu.

Scorpion472

.

Scorpion472

@fraghera Hocam Çok Teşekkür Ederim.
PAYZA hesabınmdan size gönderdiğim DOLAR'ları,  TL olarak çevirip banka hesabıma (İBAN'ıma) yatırdığınız için.
Sayenizde banka derdi ve yüksek kesinti ücretleri ödemiyoruz.   (dns)

Çok teşekkür ederim. Sağ olun. :y
En Derin Saygılarımı Sunarım.   (a)

zekidogan

bitcoin : 0.00168078 BTC

paypal : 1,72 dolar
              7 dolar
              1,04 dolar

bozduruldu.ödemem geldi teşekkürler kardeşim   ($$)

donatello

.

hazeyin

Ben Fragheras hocamla paypal işlemleri içerikli çalışıyorum . Şimdiye kadar da işlemlerin güvenilirliğinden ve hızından gayet memnunum . Arada 1 gün gecikmeler olabiliyor , Fragheras hocamın iş yoğunlugundan dolayı . Bazen gecikmeler normal olabilir . Bu ortamda işlemlerimizi güvenli gerçekleştirecek bir kişi bulmak önemli olan . O nedenle şimdiye kadar ki alışverişlerimiz için Fragheras hocama teşekkür ederim . 

fraghera

Alıntı yapılan: hazeyin - 27 Eylül 2017, 11:38:08
Ben Fragheras hocamla paypal işlemleri içerikli çalışıyorum . Şimdiye kadar da işlemlerin güvenilirliğinden ve hızından gayet memnunum . Arada 1 gün gecikmeler olabiliyor , Fragheras hocamın iş yoğunlugundan dolayı . Bazen gecikmeler normal olabilir . Bu ortamda işlemlerimizi güvenli gerçekleştirecek bir kişi bulmak önemli olan . O nedenle şimdiye kadar ki alışverişlerimiz için Fragheras hocama teşekkür ederim . 

Yorum için teşekkürler..

Arkadaşlar fiili olarakta Finans matematiği uzmanı ve bu konuda öğretmen olduğumdan ve gerek üniversite de kayıtlar gerekse SPL kurum sınavlarının eğitimlerinden bir ay kadar nette bulunma sürem azalıyor. Bu arada yeni projeler için çalışmalar devam etmekte gelişmelerden haberdar edileceksiniz.

Olası gecikmeler için zaten transfer yaptığım arkadaşlarda telefon numaram mevcuttur. her saat Whatsup üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Derste isem cevap vermekte sıkıntı yaşayabilirim. ama kısa sürede mutlaka dönülecektir.

Herkese güveni ve bu geçiş dönemindeki desteği için tekrar teşekkürler.