Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

igotek

4000 euro paypal bakiyem var. TL ye veya BTC ye çevirmek istiyorum. Ancak anladığım kadarıyla şuan sorun var. Sorun ne zaman çözülür yardıcmı olurusnuz ?

fraghera

Alıntı yapılan: igotek - 01 Aralık 2017, 21:20:40
4000 euro paypal bakiyem var. TL ye veya BTC ye çevirmek istiyorum. Ancak anladığım kadarıyla şuan sorun var. Sorun ne zaman çözülür yardıcmı olurusnuz ?

Merhaba bu hafta Paypal ile sıkıntının sonlanacağını düşünüyorum. Perşembe günü konu ile ilgili daha net bilgi verebileceğim.

lodos

Alıntı yapılan: fraghera - 04 Aralık 2017, 16:16:06
Merhaba bu hafta Paypal ile sıkıntının sonlanacağını düşünüyorum. Perşembe günü konu ile ilgili daha net bilgi verebileceğim.

Bu haber sevindirici. Umarım olumlu olarak istediğin şekilde dönerler...

fraghera

Alıntı yapılan: lodosAlıntı yapılan: fraghera - Dün, 16:16:06Merhaba bu hafta Paypal ile sıkıntının sonlanacağını düşünüyorum. Perşembe günü konu ile ilgili daha net bilgi verebileceğim.
Bu haber sevindirici. Umarım olumlu olarak istediğin şekilde dönerler...

Çok güzel haberlerle döneceğim. Kardeşim İşi kökten çözme amacıyla yarın Bulgaristan da olacağım.  Perşembe TR de olacağım. İnşallah güzel haberlerle geleceğim. 

rainanon

Benim bir siteden yaklaşık 30 USD PayPal alacağım var. PayPal - EFT dönüşümü için ben de sizden haber bekliyorum.

fraghera

Alıntı yapılan: rainanonBenim bir siteden yaklaşık 30 USD PayPal alacağım var. PayPal - EFT dönüşümü için ben de sizden haber bekliyorum.

Yarın öğleden sonra haberleşebiliriz. Şuanda yurtdışındayım.

fraghera

Alıntı yapılan: halibomerhaba hocam 37 usd payza gönderdim müsait olduğunuzda bi bakıverin teşekkürler

gönderildi

halibo

zpostar

Alıntı yapılan: fraghera - 06 Aralık 2017, 00:02:05
Çok güzel haberlerle döneceğim. Kardeşim İşi kökten çözme amacıyla yarın Bulgaristan da olacağım.  Perşembe TR de olacağım. İnşallah güzel haberlerle geleceğim.

Merakla bekliyoruz haberleri.

tiribun

(FRAGHERA) Seyfettin Beyden  660€ Ödeme Alınmıştır.

Teşekkür Ederiz