Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zpostar

Alıntı yapılan: fraghera - 18 Ocak 2018, 12:48:20

@zpostar Eski bakiyesi olan arkadaşlardan sadece siz kaldınız bu dönemde bakiyenizin yaklaşık 6500 USD kadarını çözebildim. Paypal hesaplardaki blokeyi parça parça kaldırdığından maalesef henüz hesap bakiyesi tam aktif olarak kullanılamıyor.

Önümüzdeki hafta arası bir bölüm daha bloke kalkacak ve ödemelerinize başlanacaktır. Yıllardır bu forumdayım ve forumdaki beni tanıyan herkes sözümün arkasında olduğumu bilir. Ödemelerinizdeki gecikme için gerçekten elimden gelen ne varsa sonuna kadar savaşıyorum. Şuana kadar size yapılan ödemelerin en az yarısı bloke çözülmesinden değil benim kendi farklı kazançlarımdan elde ettiğim gelirlerdendir.

@zpostar Ödemelerinizin %75 i yapıldı geri kalanda elimden gelen en kısa sürede bitirilecektir.

Uygulanan kur konusuna gelince 3,32 ve 3,33 o dönemki paypal kurudur. Zaten konuda da belirtildiği şekilde komisyon alınarak hesaplamalar yapılmıştır. Sonrasında piyasalarda Kkur yükseldiğinden doğal olarak Paypalın şuanki kuru da yükselmiştir. Bu konuda ödemelerin ana parası bittiğinde kurdan zararınızın bir kısmını dahi karşılamak adına ek ödeme yapacağımı bildirmiştim. (Sadece belirtmek isterim bu işlemden toplamda benim kar etmem söz konusu dahi değil sadece sizin zararınızı hafifletmek adına yapılacaktır)

Söylediklerimi herhangi bir alana taşıyarak şikayet yada farklı bir şekilde tabiki hakkınızı arayabilirsiniz. Burada benim adıma bir problem yok. Bir yere ispatta bulunmanıza da gerek yok soran kim varsa ben zaten sözlerimi inkar etmiyorum ki...

Not: Arkadaşlar güveniniz için teşekkür ederim. Lütfen @zpostar kardeşimin yazılarına sert cevaplar vermeyin. Beklediği bakiyenin büyüklüğünden kaynaklı gelmeyeceğini düşünerek huzursuzluk yaşamış ve reaksiyonu ona göre vermiş olabilir.

Sevgi ve saygılarımla

FRaGHeRa

İlginiz ve cevabınız için teşekkürler.İNşallah kısa zamanda çözülmesini bekliyorum.Konu çözüldüğünde konuya yazacağım.

fraghera

Alıntı yapılan: zpostar - 18 Ocak 2018, 14:00:51
İlginiz ve cevabınız için teşekkürler.İNşallah kısa zamanda çözülmesini bekliyorum.Konu çözüldüğünde konuya yazacağım.

@zpostar Hesaplarınızı tekrar kontrol edermisiniz?

Bende ödenmeyen tutarı tekrar kontrol ettiğimde 600+500+650 toplam 1750 USD görülmekte

emreyurt999

modum btc almak istiyorum 2500 tllik elinizde rezerv var mı

fraghera

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 18 Ocak 2018, 14:45:31
modum btc almak istiyorum 2500 tllik elinizde rezerv var mı

BTC alımı için Mucahid modumla görüşmenizi öneririm.

Byhan

Size nasıl ulaşabilirim
Payzadan paramı almak istiyorum

zpostar

Alıntı yapılan: fraghera - 18 Ocak 2018, 14:38:37

@zpostar Hesaplarınızı tekrar kontrol edermisiniz?

Bende ödenmeyen tutarı tekrar kontrol ettiğimde 600+500+650 toplam 1750 USD görülmekte

hocam whatsap veya skype iletişim kurabilirsek daha anlaşılabilir olur ikimiz adına da.

fraghera

Alıntı yapılan: zpostar - 18 Ocak 2018, 20:15:02
hocam whatsap veya skype iletişim kurabilirsek daha anlaşılabilir olur ikimiz adına da.

@zpostar ile son görüşme neticesinde 2650 USD değil 1750 USD kaldığını kendiside teyit etmiştir. Buraya yazmamış ama en azından bu mesajı görünce onaylayacaktır.

Alıntı yapılan: Byhan - 18 Ocak 2018, 19:31:34
Size nasıl ulaşabilirim
Payzadan paramı almak istiyorum

PM gönderilmiştir.

fraghera

Maalesef

Payza TL çekimleri ve payza prepaid card'ı kapatmıştır. Payza TR ödemelerini süre belirtmeden kapatmış bulunmaktadır.

Eski yöntemle çekimlerin yapılmasına devam edileceğinden %1 olan eski bozum komisyonunu tekrar aktif etmek zorunda kaldım.

Yarından itibaren payza bozumlarında %1 komisyon alınacaktır.

zpostar

Alıntı yapılan: fraghera - 19 Ocak 2018, 10:13:56
@zpostar ile son görüşme neticesinde 2650 USD değil 1750 USD kaldığını kendiside teyit etmiştir. Buraya yazmamış ama en azından bu mesajı görünce onaylayacaktır.

PM gönderilmiştir.

Evet son 1750 usd ödemem kaldı inşallah kısa zamanda oda yapılacak bekliyoruz.ÖDemeler tamamen bitince konuya yazacağım.

Byhan

Payzadan 52.97($).  Enpara hesabıma güvenle ulaştı teşekkürler  :) ($)