carbon7.biz (SCAM)

Başlatan Mucahid, 19 Nisan 2017, 12:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

m7mymoney

Alıntı yapılan: Mucahid - 17 Mayıs 2017, 19:44:18
250$ daha yatırım yapıldı.  (ok)
Hocam sistemden baya eminsiniz, 500 $ daha girebilirim sıkıntı olmaz diye umut ediyorum.
Kazancınız bol olsun...

Menfis

Kardeşim brn üye şimdi de yatırım yapicam btc ile yanlız ödeme sayfasına bi türlü aktarmiyo btc ile yatirimlarda bi sıkıntı mi var. Paketi seciyorum sonra dis diyorum daha sonra btc ye tikliyorum yanda kod geliyo onun üstüne basıyorum baska bi sayfa açılıyor öyle kaliyo yardımcı olursan sevinirim

Mucahid

@m7mymoney

Site sahibini az buçuk tanıyorum.Yüklü yatırım toplamadan gitmeyen birisi.Önceki sitesi 5 ay gibi bir süre ödeme yaptı.Bunun da en azından yarısı kadar gideceğini düşünüyorum.Ben riskli aldım.Karar senin.  ;)

@Menfis

Açılan sayfada manuel ödeme yapman gerekiyor.Gelen kod ve Btc miktarını istediğin cüzdan üzerinden "eksiksiz" ödediğin taktirde yatırımın kısa süre içinde başlayacaktır.  :y Takıldığın yerde haber et,ilgileneyim.Bol kazançlar.

Mucahid

31. ödeme.

Diğer yatırımlarımdan gelen kazançlar akşam saatlerine doğru hesabıma yansıyacak.Çekim talebi versem bile iş saatleri dışında olduğu için büyük ihtimal yarın ödenir.  ;)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/carbon7-odemeleri/msg509337/#msg509337

Menfis

Kardeşim onu nasil yapicaz iste sıkıntı orda ben daha böyle şeyleri yeni deniyorum bilmiyorum yani nasıl yapicagimi

Mucahid

Alıntı yapılan: Menfis - 18 Mayıs 2017, 16:16:52
Kardeşim onu nasil yapicaz iste sıkıntı orda ben daha böyle şeyleri yeni deniyorum bilmiyorum yani nasıl yapicagimi

Blockchain,coinbase,xapo,btcturk,koinim gibi cüzdan sitelerinden hesap açıp bir bitcoin cüzdanı edinmelisiniz.Daha sonra TL ile Bitcoin satın alıp yatırım yapabilirsiniz.

Btc Turk ve koinim üzerinden banka hesabınızla bitcoin satın alabilirsiniz.Eğer uygunsa detaylı bir şekilde bilgi verebilirim.  :y

Menfis

Başkan benim suan hesabim var koinimden baska bi yere yatirim yapmıştım ordan gelen btcler var cuzdanda buraya nasıl yapicam onu soruyorum nasıl otomatik ödeme yapicam

Mucahid

Alıntı yapılan: Menfis - 18 Mayıs 2017, 16:24:52
Başkan benim suan hesabim var koinimden baska bi yere yatirim yapmıştım ordan gelen btcler var cuzdanda buraya nasıl yapicam onu soruyorum nasıl otomatik ödeme yapicam

Son gelen sayfada continue ve return butonu var.O butonlara basmadan önce oradaki bitcoin adresine hemen yanındaki miktarı göndermeniz yeterli.Gönderim 3 onay aldığında yatırım başlar.  :y

Menfis

Tutari gönderdim şimdi herhangi bi işlem yapmam gerekiyo mu yani devam kısmına falan basicam mi sayfada yoksa suan sadece beklicekmiyim

Mucahid

Alıntı yapılan: Menfis - 18 Mayıs 2017, 16:41:46
Tutari gönderdim şimdi herhangi bi işlem yapmam gerekiyo mu yani devam kısmına falan basicam mi sayfada yoksa suan sadece beklicekmiyim

Gönderim yaptıktan sonra herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.Gönderimin 3 onay alması halinde yatırım başlar ve size mail olarak bilgi verilir.  :y