Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Ayuwagenin ticketlara cevap yazmaması bencede en kötü özelliği, cevap yok  (d)
Keşke cevap yazsaydı da burdada "Best Regards" deyip geçseydik  :g

hakanatik01

:) herkese de "Best regards" diyemem ama burda cevap yazsada kavga çıkarrırımdım hatam yoktu çünkü probuxta öyle deliller koyunca önüme söyleyecek söz bırakmadı :P :))
Karşı tarafta muhattap olması en önemli kriter bence bu konularda neoda falan bir sorun olduğunda hemen karşıdan cevap geliyor;
yada benim forumumuzu sevme nedenim bile %90 bu bir sorum olduğunda biliyorum ki bir arkadaşımız bana yardımcı olmaya çalışacak,konu sahibi olmasa bile kullanan bir arkadaşımız varsa cevap vericeğini biliyorum ee gelde sevme şimdi böyle forumu , diğer forumlarda konu açan gidiyor sen bir yorum at cevap gelene kadar site scam bile oalbiliyor :P :) Muhattap olmadımı karşı tarafta hatan bile olmasa ,adam seni banlasa sebebsiz yere bir şey yapamıyorsun sinir bozucu bir durum oluyor ;)

abcb

Senin kavga çıkaracağından korkup cevap yazmamışlar demekki  :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Nisan 2013, 15:36:56
benim forumumuzu sevme nedenim bile %90 bu bir sorum olduğunda biliyorum ki bir arkadaşımız bana yardımcı olmaya çalışacak,konu sahibi olmasa bile kullanan bir arkadaşımız varsa cevap vericeğini biliyorum ee gelde sevme şimdi böyle forumu

:y Aynen  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 30 Nisan 2013, 09:59:00
bu siteye çok haksızlık yapılıyor neo dan clixenseden banlananlar bu siteden fazladır( forum içinden bahsediyorum). niyeyse bu siteyi bir kötülemedir gidiyor şaşılacak iş. bence muadili olmayan bir site şu an için.

Neo ve csense de durduk yere banlanan 1 Allahın kulunu tanımıyorum ben....
Kimse birşey yapmadan banlandım demesin, diyemez.

drogba

sanırım eski bir dönem içeriside birşeyler aksi gitmiş ve bu forumdanda dahil bikaç kişi banlanmış. ama baya zamandır böyle bir şey duyan var mı? yatırımsız ve kullanışı çok rahat bir site bencede güven konusunuda bi ara oluşan aksilik diyebiliriz belki. kaç kişşinin ne sitelerde  yatırımları batıp gidiyor bu site ise hala ödemelerini yapıyor ve baya yüksek rakamlar kazandırarak nazıda olsa çekilmeyi hakkediyor bence :)

drogba

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Nisan 2013, 16:03:10
Neo ve csense de durduk yere banlanan 1 Allahın kulunu tanımıyorum ben....
Kimse birşey yapmadan banlandım demesin, diyemez.

şimdi neo'da burda kaznadığımızı kaznamak için ne kadar yatırım yapmamız gerektiğini sen benden iyi biliyorsunudur elisamccline. o konuda tecrübelisin. site aslında çok rahatklık veriyor neo veya clixense gibi reklamın başında seni bekletmiyor bu yatırmsız bişiler çıkartmak isteyenler için aslında büyük lüx yani sana diyorki 10 sn sayfa açık klasın yani sana güveniyor adam arada bir yapılamn kaçamaklarada göz yumuyor sistem kulanıcıya bukadar rahatlık sunarken bazı aksiliklerin olması normaldir bence şu anda yerli yerine oturuyor herşey. uzun süredir sızlanan birini görmedim siteden.

bekeli

Teşekkürler arkadaşlar.

Senin de hayırlı olsun Nouma ;)

hakanatik01

Dediklerinde haklılık payı var drogba ama şimdi bu site seni banlasa napıcaksın benim için en büyük problemde bu işte niçin neden banlandım bir söyle demende bile cevap yok, ref tıkın işlenmese neden işlenmiyor cevap yok ben bunlara önem verdiğim için sevmiyorum siteyi :)

ama öneriyorum kullanın tabiki kimsede bu tarz birşey demedi zati isteyen istediğini kullanıcak dediğin sorunun cevabı bu zaten ; ilgi alaka yok o yüzden hak ettiği yere gelemiyor.Kullanıcılarla biraz daha ilgili olsa çoğu sitenin pabucunu dama atabilecektir dediğin gibi ama bir yerden alışveriş bile yaparken sizin ile ilgilenmeyen birinden alışveriş yapıyormusunuz önce insan bir güleryüz ,ilgi alaka ,sorularına cevap istiyor bunu yapmadığı sürece hakettiği yere gelemez bu site çok şey hakediyor evet ama bizim hakettiğimiz değeri göz ardı ediyor sitenin dediği "banane senden ne halin varsa gör,sen olmasan başka biri gelip tıklar,sana ihtiyacım yok benim demeye getiriyor böyle davranarak :) heeee diyende olur paramı ödesin arkadaş ilgi alakadan banane onada saygılar. :) Nokta. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 30 Nisan 2013, 16:07:54
şimdi neo'da burda kaznadığımızı kaznamak için ne kadar yatırım yapmamız gerektiğini sen benden iyi biliyorsunudur elisamccline. o konuda tecrübelisin. site aslında çok rahatklık veriyor neo veya clixense gibi reklamın başında seni bekletmiyor bu yatırmsız bişiler çıkartmak isteyenler için aslında büyük lüx yani sana diyorki 10 sn sayfa açık klasın yani sana güveniyor adam arada bir yapılamn kaçamaklarada göz yumuyor sistem kulanıcıya bukadar rahatlık sunarken bazı aksiliklerin olması normaldir bence şu anda yerli yerine oturuyor herşey. uzun süredir sızlanan birini görmedim siteden.

Yani daha kolay kazandırıyor olması, banlayıp arada bir kısmını geri alması için bir hak mı doğuruyor. :)

Yazım sadece banlanma karşılaştırmasına cevaptı.
Neo ve csense de durduk yere banlanan hiçkimseyi tanımıyorum dedim...
Ayrıca, üye sayılarını karşılaştırmaya gerek yok,Ona rağmen bizim forumda bu siteden banlanan daha fazla :)

Bence, neo ve csense de banlanan sayısının daha fazla olduğunu söylemek,  haksız bir itham olur.

drogba

değil neoda çoklu üyelik veya başka sebeplerden banlanan çok varda herkes tabi söylemiyor bangır bangır normal olarak. haksız yere banlamaz niye banlasın sadistmi sonuçta ticari bir site para kazanmak için açmışadam 3-5 kişiyi banlayıp imajını bozarak bikaç doların üstüne yatmak gibi amaçları olacağını düşünmüyorum aptal değillerdir o kadar. bir ara işi sıkı tutular veya tam oturtamadılar ve karışlıklıklar olmuş çoğu kişiyede sen dahil özür mahiyetinde mailler atmışlar zaten :) bunu göz ardı ediyosun mesela. illa eleştirelecekse şu anda ref sistemi muallak. ref monitörü daha kulanışlı olabilrdi falan ama refsiz bile getiri o kadar iyiki fazla göze batmıyor bu açık.