Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Valla ben senin refin miydim bilmiyorum ama benim hesabım kapatılmış.Ama daha öncesinden ödeme istemiştim 5 dolar.Para gönderme yerine hesap kapattılar maalesef....Yanlış birşey yaptığımı da hatırlamıyorum.Ne telefonla girme ne başka pc den girme .Sebebini anlayamadım ...

bilge8408

Sözde ben o reften o kadar kredi kazanmışım :) Yok öyle birşey ehehe.. Bir de proof girdiğim için hediye kredi vermişler :) Garip adamlar yahu  :D
Bu arada şu an tüm reklamlar, ref gelirleri 2 katına çıkmış haberiniz olsun :)

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 01 Ocak 2012, 23:58:03
Valla ben senin refin miydim bilmiyorum ama benim hesabım kapatılmış.Ama daha öncesinden ödeme istemiştim 5 dolar.Para gönderme yerine hesap kapattılar maalesef....Yanlış birşey yaptığımı da hatırlamıyorum.Ne telefonla girme ne başka pc den girme .Sebebini anlayamadım ...

Tamamdır suçluyu bulduk :) Ama ben senden o kadar kredi kazanmadım ki :) Yani eminim , 600-700 gibi birşeydi.. Aslında bak şimdi, peşine düşmek var bu işin ya neyse..

Nouma belki proxy felan kullandıysan kapatılmış olabilir.. Adamların paraya, reklama ihtiyacı yok heralde.. Hiç kullanıcı dostu değiller.. Ben bu kredi eksilmesinin sebebini gayet kibar bir şekilde sorduğumda da döver gibi cevap vermişlerdi  :D :D

nouma26

Alıntı yapılan: bilge8408 - 02 Ocak 2012, 00:03:29

Tamamdır suçluyu bulduk :) Ama ben senden o kadar kredi kazanmadım ki :) Yani eminim , 600-700 gibi birşeydi.. Aslında bak şimdi, peşine düşmek var bu işin ya neyse..

Nouma belki proxy felan kullandıysan kapatılmış olabilir.. Adamların paraya, reklama ihtiyacı yok heralde.. Hiç kullanıcı dostu değiller.. Ben bu kredi eksilmesinin sebebini gayet kibar bir şekilde sorduğumda da döver gibi cevap vermişlerdi  :D :D

Sana yarar yerine zararımız olmuş o zaman  :(

mutsuzsun

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Ocak 2012, 00:05:19
Alıntı yapılan: bilge8408 - 02 Ocak 2012, 00:03:29

Sana yarar yerine zararımız olmuş o zaman  :(

Yok canım estagfurullah :) 100o kredinin lafı mı olur :) Asıl ben hesabının kapatılmasına üzüldüm... Ticket felan attın mı?? Zorlayabiliriz? İngilizce yazışmaları ben yapabilirim..

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sreklet

Hayırlı olsun hocam.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.