Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Ocak 2012, 13:08:15
Hayırlı olsun Gökhan, güle güle harca :-)
Benim ödeme alacağım günlerde gelir mi aceba ::) :-)

Teşekkürler selçuk , Sen 1 aya alamaz isen pp adresini pm at bana ben ödemeyi ona isterim senin canın sağolsun ;)

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Ocak 2012, 13:19:11
Teşekkürler selçuk , Sen 1 aya alamaz isen pp adresini pm at bana ben ödemeyi ona isterim senin canın sağolsun ;)
pm yolladım :P

Eyvallah kardeşim, ilk üyeliğim sırasında pek kasmıyordum şimdi biraz daha iyi gidiyorum; yakında alırım bende :)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Ocak 2012, 13:59:00
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Ocak 2012, 13:19:11
pm yolladım :P

Eyvallah kardeşim, ilk üyeliğim sırasında pek kasmıyordum şimdi biraz daha iyi gidiyorum; yakında alırım bende :)

Dışarıda idim bugün pm attığında ve sonrasında kusura bakma :) olur ya bende online olduğum süre boyunca tıklıyorum . Sen çalışıyordun sanırım o yüzden bizler kadar online olamadın :)

ata07

Lottery de kazanma % si kaç çok istiyorum oynamak ama 3000 kredi var riske atsammı  :g

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 02 Şubat 2012, 20:31:59
Lottery de kazanma % si kaç çok istiyorum oynamak ama 3000 kredi var riske atsammı  :g

Otur oturduğun yerde. Bulaşma.  (sinir)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Calyente

Akacak kan damarda durmaz... :g

bilalyuzugullu

haydan geldi huya gitsin diyorsan oyna  (d)  ama el emeği göz nuru; tıkladım emek verdim diyorsan dursun  ;)

ata07

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Şubat 2012, 20:51:19

haydan geldi huya gitsin diyorsan oyna  (d)  ama el emeği göz nuru; tıkladım emek verdim diyorsan dursun  ;)

Valla çok meraklıyımdır böyle şeylere ama kendimi tutucam  :X

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.