Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alışkanlık yaptı bu site ; niye tıklıyorum ben de bilmiyorum. 2 ay sonra 5 dolar almışım :( Gene burası iyi; innocurrent sitesi daha beter, hala 5 dolar yapamadık orda.

mutsuzsun

arkadaşlar tıklama yok diyenler için ufak bilgi vereyim... türkiye saaati ile sabah 10-12 arası çok yoğun bir tıklama başlıyor.. size tavsiyem toolbar indirin.. ve mükünse dedeiğim saatlerde bakın... ben günde 200-400 arası kredi kazanıyorum... çok çabuk limite ulaşabilirisniz... yakında 3. öddememi ekliyeceğim... bilginize...

mutsuzsun

işte size bir toolbar örneği alıntı değildir... tamamen benim eklentim..

nouma26

[IMG]http://i52.tinypic.com/2rpwy09.jpg[/img]

Ödeme istekten 3 gün sonra geldi...

bilge8408

Tebrikler nouma;
Deneme amacli 1 haftaligina 100 ref kiraladim (1000 kredi) Daha onceden de kiralamistim ama bu sefer sayiyi arttirdim. (Cunku reflerden kar ettigini iddia eden uyeler var) 1 hafta sonra kar-zarar hesabi yapcam. Sonuclari burdan paylasirim.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Eylül 2011, 22:54:43
Tebrikler nouma;
Deneme amacli 1 haftaligina 100 ref kiraladim (1000 kredi) Daha onceden de kiralamistim ama bu sefer sayiyi arttirdim. (Cunku reflerden kar ettigini iddia eden uyeler var) 1 hafta sonra kar-zarar hesabi yapcam. Sonuclari burdan paylasirim.

1000 kredilik birşey göremedim. Şu konuyu biraz açarmısın? Nasıl oluyor anlatırmısın?

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 30 Eylül 2011, 23:12:33

1000 kredilik birşey göremedim. Şu konuyu biraz açarmısın? Nasıl oluyor anlatırmısın?

Teşekkürler arkadaşlar.

Hocam yukarıda rewards bölümüne girdikten sonra aşagıda resimde gösterdiğim yerden olması gerekiyor sanırım.1ref 10 kredi denilmiş.

[IMG]http://i54.tinypic.com/90r7gk.jpg[/img]

enderege

Orayı gördüm ama, Ayustore  adı geçiyor. O kısmı anlamadım. Refler nasıl kazandırıyor? Ayustoreyedemi üye olmamız gerekiyor?