Difbux.com - (SCAM)

Başlatan enginn_, 13 Haziran 2017, 17:23:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Hocam özetle diyor ki;

16 aydır Bux modeliyle çalışıyoruz ancak bir gelecek göremiyoruz. Devamlılık için Bux modeli kaldırmayı planlıyoruz. Bazılarınız bundan hoşlanmayacak ama bu gerekli.

Golden ve Ultimate üyelikleri satın alamayacak veya uzatamayacaksınız. Yeni üyelikler ekleyeceğiz.

Bu bildiriden 45 gün sonra Rental Balance a ödeme işlemcisi kullanarak para ekleyemeyeceksiniz. Ama halen RR leri 6 ay boyunca uzatabilirsiniz.

RR Expire Fee sini 1 ay sonra kaldıracağız.

Bux modelini kaldırdıktan sonra DifBuxun gelirlerinde düşüş olacağı için ödemelerde bekleme gecikme olabilir. Bu süreçte ödemeleri ROI si düşük olan kullanıcılara öncelik vererek yapacağız. ROI PM ve Payeer ile yapılan yatırımlarda geçerlidir.

Yeni modelin düzgün çalışması birkaç ay alacağı için sabırlı olmanıza ihtiyacımız var.

DifBtc bu değişimden etkilenmeyecek, normal işleyişine devam edecek.

Yeni güncellemeleri ilerleyen günlerde buradan paylaşırız diyor :)

manjimurai

Alıntı yapılan: Kamrey - 30 Ekim 2018, 19:05:19
@manjimurai  lütfen bakarmısınız beyefendiciğim :) @enderege hocamız cağırıyor :)

Ya kisaca dioki ben bux konularinin ilerisini gormuyorum . Bu yuzden sistemi ve kurallari yeniden koyacagim . Bu surecde kazanclariniz fazlasiyla dusebilir . Ama sabirli olun bir kac aya duzelcek diyor . Ztn degisiklikle ilgili roi planlamasini aciklamis oradanda kontrol edebilirsiniz . Bux sistemini bilmedigim icin konu detayina giremiorum . Ama olay bu yani :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

cimbomlu88

RR'leri ücretsiz salabileceğiz, bu güzel bir gelişme. İçerde baya para birikecekir. Ama Roi olanların ödeme alması baya uzun sürebilir. Bana sıra gelir mi emin değilim mesela :P

Nathan47

Bu da uçtu gitti gibime geliyor.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

enderege

Açıklamalar için teşekkürler @Ufuko ve @manjimurai

11 gündür ödemem bekliyor. PM de ROI oldum ama Payzada zarardayım. Artık benim için de PTC bitti. :(  İnşallah bu son istediğim ödemeyi gönderir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nebu

Alıntı yapılan: enderege - 31 Ekim 2018, 19:55:03
Açıklamalar için teşekkürler @Ufuko ve @manjimurai

11 gündür ödemem bekliyor. PM de ROI oldum ama Payzada zarardayım. Artık benim için de PTC bitti. :(  İnşallah bu son istediğim ödemeyi gönderir.

Bence mining bölümüne göz atmaya başlamanızın zamanıdır :)

enderege

38 gündür ödememi yapmadı. Ödeme kanıtları bölümünde de ödeme alamayanlar isyanlarda. Tarihin tozlu sayfalarına taşınma vakti geldi kanımca.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Nathan47

"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Nathan47 - 30 Kasım 2018, 09:07:47
Bu da SCAM oldu bence
Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2018, 20:10:55
38 gündür ödememi yapmadı. Ödeme kanıtları bölümünde de ödeme alamayanlar isyanlarda. Tarihin tozlu sayfalarına taşınma vakti geldi kanımca.
Bence de tozlu sayfalara taşınma vakti gelmiş gibi. Güncel ödeme kanıtı yok ve admin ticketlara cevap vermiyor. Şimdilik önerilmeyen sitelere taşısak da olabilir. @cocoextra

cimbomlu88

Bir devir daha kapandı. Dİfbux ve Difbtc siteleri 3-4 gündür kapalı. Çok yüksek ihtimalle geri gelmez.  (scm)

Sitenin hatrına 5-10 gün daha beklenebilir. Beklemesek de olur aslında tabii :) Karar sizlerin modlarım :P @cocoextra @strenergy