Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: semiliy_19 - 14 Eylül 2013, 18:23:55
Arkadaşlar Ayuwagede ref den kazançlar hemen yansıyor mu bir reflerden ne kadar gelmiş nasıl bakıcaz 8)
http://members.ayuwage.com/myaccount.php
sayfasında , sağda ortada
Your Referrals (Last 50): denen bölümde gözükür..
Her üyenin numarası vardır.

tolgacan86

Bu adminde iyice bozdu kendini.. Dikkatli olun bu şekilde bot yakalama reklamı yapmış..

10 Credits
=$0.005
CashOut   
B0T D3TECTION, D0 N0T CLIK!!
Go ahead and click if you are a b0t
and would like a warn!ng added

hakanatik01

teşerkkürler gün içnde aradada çıkabiliyor hemen atlamayın dikaktli olun ,bende yok bu bot demeyin,neyseki uyarı veriyor direkt banlamaması şaşırttı beni :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Ekim 2013, 12:20:35
teşerkkürler gün içnde aradada çıkabiliyor hemen atlamayın dikaktli olun ,bende yok bu bot demeyin,neyseki uyarı veriyor direkt banlamaması şaşırttı beni :P

Haç tane uyarı verdiğini yazmamış ama,
belki 3 uyarı birden veriyordur :D

nuso07

nerhaba ayuwagede artık reklam gelmemeye başladı açıp baktğımda reklam yok. hani 3 hata oluyo normalde ama ben hiç hata yapmadım nedendir bu sorun acaba

enderege

Alıntı yapılan: nuso07 - 11 Ekim 2013, 19:28:44
nerhaba ayuwagede artık reklam gelmemeye başladı açıp baktğımda reklam yok. hani 3 hata oluyo normalde ama ben hiç hata yapmadım nedendir bu sorun acaba

Adı üstünde bir site ayuwage.

Reklamlar bazen durağan bir hal alıyor ama bazende deli gibi reklam çıkıyor. 3 hata konusunda yapacak birşey yok. Her şeye uyarı veriyor. O nedenle 3 hatada sitede tıklama yapmayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

siteye giriş yaptıktan sonra reklam yoksa hemen kapatmayın 2-3 dakikada bir yenileyin, reklamlar gelmeye başlıyor..

nuso07

öncelikle cevaplarınız için teşkkür ederim. aslında sıkıntım şu yönde. önceden siteyi açtığımda kesinlikle ilk kısımda 2 puanlık reklmalar oluyodu. şimdi ödeme almam için çok küçük bi miktar kaldı. fakat girdiğimde hiç reklma olmuyo yada 10 20 puan ancak toplayabiliyorum :) kazancağım 3 5 kuruşa göz dikmeyecek bi site sanırım ama insanın içine kurt düşüyo :D

enderege

Alıntı yapılan: nuso07 - 11 Ekim 2013, 20:56:21
kazancağım 3 5 kuruşa göz dikmeyecek bi site sanırım ama insanın içine kurt düşüyo :D

İşte burada yanılıyorsunuz.  İçimizden birçok kişiyi (ben dahil) ödeme limitine gelince banlayan bir sitedir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nuso07

Alıntı yapılan: enderege - 11 Ekim 2013, 21:03:11
İşte burada yanılıyorsunuz.  İçimizden birçok kişiyi (ben dahil) ödeme limitine gelince banlayan bir sitedir.

:) ya ciddi anlamda şüphelerim var. ama açıkçası tahmin etmiyodum böyle şeyler yapacaklarını... demekki yapabiliyorlarmış. özellikle 3 hata yapmamaya dikkat ettim. umarım banlanma gibi bir sorunum olmaz :D