Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Siteye captcha gir kazan bölümüde eklenmiş ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun;

hakanatik01

Site eskisinden iyi döndü bilginiz olsun ; Önerilen sitelere öneriyorum bu siteyi :D

nouma26

Eskisi gibi gelmiyor bende ama ever her açtığımda da  reklamlar çıkmaya başladı.Haklısın hareketlilikte  :y

Puanım biraz ödemeye yakın olmasından mıdır acep ?

hakanatik01

Olabilir nouma hocam ,Gayet iyi gibiydi bugün   sadece büyüklere tıkladım 0,4 kazanmışım bugün öyle çokta bakmadım sadece 2.sayfadaki büyüklere tıkladım geçtim ,1.sayfaya bakmadım bile :)  şimdikte  3 tane 0,005 vardı ondan yazdım çok sık kontrol edemiyorum ama baya bir düzelmiş geldi bana ödemeye yakın ne olur bilmem :)

ikose

Bu sitede değilmiydi Hakan Caphta girerek kazanmak bölümü eklendi diye haber verdiğin  ???
ben niye göremiyorum oyle bir bölümü , bunuyormuyum ne  ???

hakanatik01

"Typing" diyor Ustam kolay gibi ama kazancı düşük sanırım hesaplamadım ama :) 1-2 tane yapıtım denemelik bıraktım sonra geç işleniyor diyerek 24 saat te işleniyormuş ama ne gelicek görmek için yapılabilir belki , kartvizit çıkıyor telefon ,adı soyadı şirketi v.s. doldurmanı istiyor vakti olan için güzel ama :) Tıklar bende  güzelleşince uğraşılmaz gibi geldi bıraktım

http://members.ayuwage.com/start.php#start-typing

ElisaMcCline

Önerilen sitelere almak üzere hazırlık yapıp, anca bitirmiştik ki site cozutmuştu.

Üyeler tekil başına yine düzgün kazanmaya başladıysa bilgi verin alalım.. Ama 1 günlük olmasın... Değişmeler görürseniz bilgi verin ;)

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Aralık 2013, 22:48:12
"Typing" diyor Ustam kolay gibi ama kazancı düşük sanırım hesaplamadım ama :) 1-2 tane yapıtım denemelik bıraktım sonra geç işleniyor diyerek 24 saat te işleniyormuş ama ne gelicek görmek için yapılabilir belki , kartvizit çıkıyor telefon ,adı soyadı şirketi v.s. doldurmanı istiyor vakti olan için güzel ama :) Tıklar bende  güzelleşince uğraşılmaz gibi geldi bıraktım

http://members.ayuwage.com/start.php#start-typing
10 dk da 100 yazı girmiştim. Bunların %75-80 i doğru olarak sayıldı ve 150 credit ($0,075) eklendi hesabıma. 1 saat aralıksız yazsan $0.5 e yakın bir para ediyor. Ama çok sıkıcı  :D

ikose

Baktım bende çıksa da fazla aşırı sıkıcı, belki elin alışınca task gibi kazançlı olabilir ama uğraşmak lazım  :y

voldemort

Dün akşam reklamlar çıktı,bugün baktım reklamalardan eser yok  :(