Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: object1500 - 04 Ocak 2015, 21:04:13
en iyisi golden chase

Bu şekilde refli link vermenize malesef müsade etmiyoruz. Bir site için refli link vermeniz için ya o siteyi tanıtmış olmalısınız yada imzanıza koymalısınız. ve ayrıca ödeme kanıtı ile birlikte paylaşabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Galatasaray 2:Beşiktal :0 :D

Böyle yazasım geldi bir anda hani refli link v.s. geç konuyla alkasını bulamadım dedim herhalde alakasız ne varsa yazıyoruz bu konuya :D

Şaka bir yana biraz daha dikkat edelim    nereye ne yazdığımıza object1500  ;)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Ocak 2015, 23:23:42

Şaka bir yana biraz daha dikkat edelim    nereye ne yazdığımıza object1500  ;)

Banla gitsin  :D  :P  (gyk)

hakanatik01

Şifremi vereyim enderege hocayı banla benim elim gitmedi kıyamadım (yazdığım bu söylemek istediğim başka :P :D ) yoksa okeye gidiyoz az sonra :D

Coulers79

Yanlış ayrıntı o skor 0-2 olarak gerçekleşti. Beşiktaş son yarım saat, ağır sahada 10 kişi oynamak zorunda kaldı. ???

sametseven

İlgilenen var mı bilmiyorum, şu anda 3 tane 50 kredilik reklam var. Belki başkalarında da vardır

sametseven

İlgilenenlere duyurum: View reklamları gelmiyor, şu an 8 regular reklamı (2si 30luk) ve 1 search reklamı aldım. Devamı gelebilir. Belki sizin girişinizde de böyle olabilir, bir koşu gidip bakın (p)
edit:11 regular oldu :)

suluçay

Bu siteye yatırım yapmak iyimidir paidverste olduğu gibi daha çok kazanc yapabilirmiyiz adminlerden cevap bekliyorum

hakanatik01

Yatırım yapılmaz buraya gün için de kontrol et sürekli reklam gelebiliyor ;

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Şubat 2015, 21:49:09
Yatırım yapılmaz buraya gün için de kontrol et sürekli reklam gelebiliyor ;

Vay vay vay...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.