Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: sametseven - 06 Aralık 2015, 12:41:02
    Arkadaşlar pek çoğunuz biliyordur ama ben yine de hatırlatayım yeni başlayanlar için. Hani "start earning" e girdiğinizde bir menü açılıyor. Orada kupa şeklinde bir menü var. Orada belli "stake"ler bulunuyor. Mesela 1 tane search görevi yaparsanız 1 entry geliyor. Çoğumuz gün içinde search (1), regular (10) ve view (20) kısımlarını yanlarındaki sayılar kadar yapabiliyoruz. Her gün 3 entry girme hakkınız olabiliyor.
    Peki biz bu entry'leri girince ne kazanabiliriz? "Toplam" entry sayıları değerlendirilir ve rastgele seçim yapılır. Bu seçimle ilk 3'e girerseniz kredi kazanma imkanınız var. Kazanılan kredinin yarısı kadar para kazandırır
1.ye 1000 kredi  (0,5$)
2.ye 500 kredi (0,25$)
3.ye 250 kredi (0,125$)  Mesela bugün toplamda sadece 4 entry girmiş bir adam 3. olmuş ve 250 kredi kazanmış :g
Ben bu entry işini buradan okuduktan sonra hergun yapmaya başladımda gunluk en fazla 3 entry yapabiliyorum search, email bölumlerinde hiç reklam gelmiyor bana neyse o önemli değil zatende bu entryde kimin birinci ikinci uçuncu olacağına neye göre karar veriyorlar onu anlamadım gitti şuan ikinci olan kişinin toplamda 3 entry yazıyo e benimde bugun 3 entry var ve toplam entry'im  12 ben niye listeye giremiyorum anlamadım  *)

GameHunter

@suskun entry bilet yahu kaç bilet aldığınla alakalı değil. 1 bilet alana da piyango çıkabilir, çekiliş usulü.

suskun

Alıntı yapılan: GameHunter - 12 Aralık 2015, 01:45:23
@suskun entry bilet yahu kaç bilet aldığınla alakalı değil. 1 bilet alana da piyango çıkabilir, çekiliş usulü.
Hmm anladım şimdi ben olayı yanlış anlamışım. Eyvallah teşekkur ederim bilgi için @GameHunter  :y (a)

strenergy

10$ istedik bakalım ne zaman gelecek  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

bandanar

Bugün 5 dolar istedim  :)

suskun

Bu ara explore kısmında çok az reklam geliyo sanki sizde de öyle mi acaba durum? Ödeme almadan önce çok geliyodu orada çabucak ödeme limitine ulaşmıştım şimdi hiç gelmiyo gibi bişey neredeyse sizlerde durum nasıl?

bandanar

Alıntı yapılan: suskun - 13 Aralık 2015, 01:48:24
Bu ara explore kısmında çok az reklam geliyo sanki sizde de öyle mi acaba durum? Ödeme almadan önce çok geliyodu orada çabucak ödeme limitine ulaşmıştım şimdi hiç gelmiyo gibi bişey neredeyse sizlerde durum nasıl?

Bir ara 1 dolar kastığımı hatırlıyorum ilk üye olduğumda ama şimdi de 0.4-0.5 civarında geldiği oluyor günlük.

suskun

Alıntı yapılan: bandanar - 13 Aralık 2015, 02:05:33
Bir ara 1 dolar kastığımı hatırlıyorum ilk üye olduğumda ama şimdi de 0.4-0.5 civarında geldiği oluyor günlük.
evet o aralar bende de öyleydi durum :) demek ki bu ara az geliyor o kısımda reklamlar teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için  :y (a)

sametseven

Alıntı yapılan: suskun - 13 Aralık 2015, 01:48:24
Bazı arkadaşlarım ödemeye yaklaştıkça explore ve search görevlerinin az geldiğini söylemişlerdi. Bugün bana 9 10 tane explore görevi geldi ama 3'ünü yapamadım. Linkleri kabul etmedi bazen hata oluyor
Alıntı yapılan: suskun - 12 Aralık 2015, 01:02:56
Ben bu entry işini buradan okuduktan sonra hergun yapmaya başladımda gunluk en fazla 3 entry yapabiliyorum search, email bölumlerinde hiç reklam gelmiyor bana neyse o önemli değil zatende bu entryde kimin birinci ikinci uçuncu olacağına neye göre karar veriyorlar onu anlamadım gitti şuan ikinci olan kişinin toplamda 3 entry yazıyo e benimde bugun 3 entry var ve toplam entry'im  12 ben niye listeye giremiyorum anlamadım  *)
Bilet konusunda yeni başlayanlar daha şanslı oluyor. Adamların 400 500 entrysi var toplamda 2 3 kere anca kazanmışlar. Her an herkese çıkabilir ödül sürekli devam edin

sametseven

Az kalsın yüreğime iniyordu yaw :DD :)) bu tablonun benzerini daha önce yaşayan arkadaş var mı