Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoEroin

22 ocak ödeme talep ettim, alta düşmüştü son ödeme 2.2.06 gibi birşeyler yazıyordu, bugün üste geçmiş pending hala, mail felanda gelmedi.
büyük ihtimal ayın sonuna yollucaklar o ödemeleri.
Ne saçma sisteme dönüştü burası ya.
Bu kadar bekletmezdi.

asariaslan

1 Ay bekledim para gelecek diye  20 dolar yaptim hesabi kapatmişar . Aslinda pek bir cazibesi kalmadi ayni görevleri ödeme limiti 1 dolar olan yererde yapmak daha mantikli benim düşüncem .

seboc58

Alıntı yapılan: asariaslan - 02 Şubat 2016, 13:46:36
1 Ay bekledim para gelecek diye  20 dolar yaptim hesabi kapatmişar . Aslinda pek bir cazibesi kalmadi ayni görevleri ödeme limiti 1 dolar olan yererde yapmak daha mantikli benim düşüncem .

bu şekilde başka hangi siteler var dollarclix var ama 0.4 dolar oluyor 1 günde

sametseven

Geçmiş olsun hocam :( az para değilmiş 

seboc58

anlamadığım şey site keyfi mi banlama yapıyor daha önce hiç uyarı aldınız mı ?

asariaslan

Alıntı yapılan: seboc58 - 02 Şubat 2016, 15:09:24
anlamadığım şey site keyfi mi banlama yapıyor daha önce hiç uyarı aldınız mı ?

Hayir almadim sadece suspend accound yazmış neyse çok ta önemli değil.

gango

daha öncede sitede çok hızlı şekilde para kazananların banlandığını gördük. siz cheat reklama tıklamasanızda site hızlı para kazananlara bot muamelesi yapıyor.

seboc58

Alıntı yapılan: gango - 02 Şubat 2016, 15:33:29
daha öncede sitede çok hızlı şekilde para kazananların banlandığını gördük. siz cheat reklama tıklamasanızda site hızlı para kazananlara bot muamelesi yapıyor.

hızlı para kazanmanın ölçütü/limiti  nedir hocam ?

gango

o konuda net bir rakam vermek doğru olmaz ama genelde günlük bazda 1$ üzeri riskli konumda benim gözlemlediğim. tabi bu oran sadece kişisel kazanç ref kazançları hariçtir.

suskun

Aslinda pek bir cazibesi kalmadi ayni görevleri ödeme limiti 1 dolar olan yererde yapmak daha mantikli benim düşüncem .
Evet bu mesaja katılıyorum şu istediğim ödemeler gelsinde bakalım içerde bi 3$ daha var onu da yavaştan 5$'a tamamlayıp bırakırım muhtemelen özellikle bu ay ki bekletmesinden sonra benim gözumdeki değeri de bayağı geriledi sitenin...

Bu arada keşke 20$'ı beklemeseydiniz bu konuda da geçmişti içerde her 5$ olduğunda mutlaka çekim talebinde bulunun sitenin ne yapacağı belli olmuyo şeklinde uyarıda bulunmuştu eski kullanıcılardan bir çok arkadaş.