Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asariaslan

Alıntı yapılan: suskun - 02 Şubat 2016, 20:04:21
Evet bu mesaja katılıyorum şu istediğim ödemeler gelsinde bakalım içerde bi 3$ daha var onu da yavaştan 5$'a tamamlayıp bırakırım muhtemelen özellikle bu ay ki bekletmesinden sonra benim gözumdeki değeri de bayağı geriledi sitenin...

Bu arada keşke 20$'ı beklemeseydiniz bu konuda da geçmişti içerde her 5$ olduğunda mutlaka çekim talebinde bulunun sitenin ne yapacağı belli olmuyo şeklinde uyarıda bulunmuştu eski kullanıcılardan bir çok arkadaş.

iyi de 1 ay içinde oldu
zaten 20 dolar biraz yoğundu son zamanlarda.

suskun

Alıntı yapılan: asariaslan - 02 Şubat 2016, 21:53:18
iyi de 1 ay içinde oldu
zaten 20 dolar biraz yoğundu son zamanlarda.
Olmuştur hatta daha fazla bile olur bir ay içinde de arkadaşların uyarılarına binaen şahsım olarak ben olabildiğince yavaş ilerlemeye çalıştım işin aslı. Neyse yani şuan için yapabilecek bişey yok ki gibi ama tabi siz yine de bi ticket atın derim niye banlandığınızı öğrenmek için geçmiş sayfalarda okumuştum birine altı ay sonra mıydı neydi özur dileyerek ödeme yapmışlar yanlışlıkla banlanmışsınız diyerekten...

NoEroin

Burdan şubat ayında ödeme alan varmı?
Bende 2.2.06 ödeme yapılacak diye alta geçmişti sonradan üste geçti ödeme pending'te bekliyor.
Mail felanda gelmedi.
Ödeme alan olursa yada ödeme yapılacak diye mail alan olursa bu konuda yazabilir mi.

Çok saçmaladılar ödeme konusunda, bizde muallakta kaldık.

suskun

Benim beklemede olan ikinci ödeme içinde mail geldi fakat halâ paypala gelen giden bişey yok şuan için ayuwageden. Tabi ki daha verdikleri sure dolmadı verilen son gune kadar gelecektir elbet ödeme diye duşunuyorum geldiğinde kanıtlara eklerim/ekleriz inşallah.

master21

Alıntı yapılan: NoEroin - 03 Şubat 2016, 12:33:33
Burdan şubat ayında ödeme alan varmı?
Bende 2.2.06 ödeme yapılacak diye alta geçmişti sonradan üste geçti ödeme pending'te bekliyor.
Mail felanda gelmedi.
Ödeme alan olursa yada ödeme yapılacak diye mail alan olursa bu konuda yazabilir mi.

Çok saçmaladılar ödeme konusunda, bizde muallakta kaldık.

Benim son durum..2 Tane 5$ ödemem vardı..2si için de mail gelmiş..ilki 8 şubat son gün..diğeri Expected Received Date: 2/4/2016 to 2/10/2016

seboc58

2 tane isteğim vardı 22 ocaktaki 4-10 şubat arasında ödenecekmiş diğeri duruyor

NoEroin

Tekrar alta düştü ödeme yönteminde.
1 Aya çıkartmışlar ödeme günlerini büyük ihtimal.
:D  (d)  (sns)  >:(

Edit : mail gelmiş.

Expected Received Date: 2/4/2016 to 2/10/2016
Yazıyor.
Ayın onuna kadar ödeme gelir herhalde.
ninja

alcoolix

Bende 28 Ocakta 10$ ödeme talebinde bulundum,bugün ödemeyle ilgili mail gelmiş.
Expected Received Date: 2/4/2016 to 2/10/2016 yazıyor. Şahsen ödeme zamanına göre siteye devam edip etmeyeciğime karar vereceğim.

seboc58

28 ocaktaki diğer 5 dolar isteğim de işleme alınmış  ($$)

sametseven

Tek günde 1,9$ kazandığım, turbonun açık unutulduğu; banlanmasını düşündüğüm hesabıma ödeme onayı gelmiş (ok) :) 
(Bu bir rekor olsa da, diğer arkadaşlara bu kadar kazanmaları tavsiye edilmez)