Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Gece uyarı falan yoktu sabah suspended olmuş.

chngrlp

Alıntı yapılan: GameHunter - 26 Mart 2016, 16:26:08
Gece uyarı falan yoktu sabah suspended olmuş.

9 dolar biriktirmeni beklemiş demek ki 

Mr. robot

Minutestaffda bi sıkıntı var herkeze ban atmıslar Ayuwage kullanmıyorum ama başka sitede benide engellemişler

bandanar

Ödeme istedikten 2-3 gün sonra aproved oldu  :)

seboc58

Alıntı yapılan: Mr. robot - 26 Mart 2016, 17:42:29
Minutestaffda bi sıkıntı var herkeze ban atmıslar Ayuwage kullanmıyorum ama başka sitede benide engellemişler

ben de 2 uyarı almışım bot detection tıklamadım hatta görmedim hiç neyden kaynaklandı bilmiyorum hesap uçmayaydı bari sabaha

utkuberk

aynıdurum bendede sözkonusu hatasız iki uyarı almışım hatta az önce bot do not click vardı özellikle tıklamadım bıraktım tıklamayı şimdilik bu kötü haberdi iyi haberde iki gün önce 10 dolar istemiştim sent balance yazıyordu baktım paypala gelmişşş ($$)

NoEroin

ödemeler geldi kontrol edin.
8)

nbstp

dün sabah acilen çıkmam lazımdı ödeme talep ettim ama AyuAds credits den talep etmişim sonradan fark ettim acele işe şeytan karışır diye boşa dememişler :) neyse ayuads hesabım yoktu hesap açtım bide ticket attım dün.şimdi baktım sent purchases de görünüyor ödeme ama ayuads de yok para ayuwage'ye geri döner mi, ayuads'e yatar mı, yoksa uçtu mu :)

BySuat

5$ ım gelmiş. Şansıma 75 tane rr den 6 tanesi dehşet çalıştı iki tanesi sadece 6000 puana yakın kastı. ilk defa reflerde zarar etmedim. 1 haftada para çektirdi rr ler.

NoEroin

2 gündür siteye giremiyorum, site yok, yada feci lagta.
Sizde de öylemi?
Tek sorun bendemi yoksa.