Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: GameHunter - 22 Nisan 2016, 09:58:23
Geçmiş olsun bana. Şimdi baktım yeni hesabımda ban yemiş. Ayuwage efsanesi sona eriyor sanırım.

Account Suspended

Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

3 günde 1200 puan kazandıran refim vardı. Vardı diyorum çünkü ref süresini sona erdirmişler 25'ine sona eriyordu.

agorali

aynısı tekrar bana geldi tekrar ban yedim

agorali

Alıntı yapılan: GameHunter - 22 Nisan 2016, 09:58:23
Geçmiş olsun bana. Şimdi baktım yeni hesabımda ban yemiş. Ayuwage efsanesi sona eriyor sanırım.

Account Suspended

Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

aynısı bana da geldi bahsettiğim buydu expoler görevini yaparken kutuları reset atıyor ve sonra bu oluyor

agorali

yoksa tekrar hesap açtığımız için mi oluyor

utkuberk

farklı ip no ve farklı emailler ile açıyorsunuz hesabı değilmi modemiaçıp kapatın çoğu modem o şekilde ip no değişiyor

agorali

Alıntı yapılan: utkuberk - 22 Nisan 2016, 10:54:27
farklı ip no ve farklı emailler ile açıyorsunuz hesabı değilmi modemiaçıp kapatın çoğu modem o şekilde ip no değişiyor

güzel yere değindin daha önceki hesabımın ıp sine bakmıştım şimdi yeni açtım onunkine baktım değişik yani farkı ıpden açmışım rahatladım

NoEroin

Explore görevi yapanlar günlük belli bir kazancı geçmesin, bu konuda birkaç kez daha yazılmıştı.
Artık limiti kendiniz belirleyin.
Çok fazla abartılı kazanınca banlıyor sistem büyük ihtimal.
ben Explore görevi yapamıyorum, bir türlü beceremedim.
-:))

agorali

Alıntı yapılan: NoEroin - 22 Nisan 2016, 13:09:43
Explore görevi yapanlar günlük belli bir kazancı geçmesin, bu konuda birkaç kez daha yazılmıştı.
Artık limiti kendiniz belirleyin.
Çok fazla abartılı kazanınca banlıyor sistem büyük ihtimal.
ben Explore görevi yapamıyorum, bir türlü beceremedim.
-:))

bunu nerden çıkardın gerçekten böyle mi bu sebepten mi ban yiyiyoruz o yüzden mi sistem kendiliğinden reset atıp bu görev senin değil diyor ???

NoEroin

Alıntı yapılan: agorali - 22 Nisan 2016, 13:24:54
bunu nerden çıkardın gerçekten böyle mi bu sebepten mi ban yiyiyoruz o yüzden mi sistem kendiliğinden reset atıp bu görev senin değil diyor ???

Hocam ben böyle birşey çıkartmadani konu içinde bahsi geçen şeyleri söyledim.
Burdan görevle para kazanan üyelerden bazıları bir sistem oturtmuş, günlük kazançta belli bir limitin üstüne çıkmıyorlar.
Yani bunu sende deneyip görebilirsin, günde 90cent kazanıyorsan 60-75Cente düşür birde öyle dene derim.
Buda sana kalmış birşey, deneme yanılma yapabilirsin.

agorali

Alıntı yapılan: NoEroin - 22 Nisan 2016, 13:42:44
Hocam ben böyle birşey çıkartmadani konu içinde bahsi geçen şeyleri söyledim.
Burdan görevle para kazanan üyelerden bazıları bir sistem oturtmuş, günlük kazançta belli bir limitin üstüne çıkmıyorlar.
Yani bunu sende deneyip görebilirsin, günde 90cent kazanıyorsan 60-75Cente düşür birde öyle dene derim.
Buda sana kalmış birşey, deneme yanılma yapabilirsin.

tabi hocam öyle yaparım ama ban yediğim zaman ara verdiğim zamandı 50 cent civarı kazanmıştım birden exploere kutuları resetledi bu görev sana ait değil dedi bu neyden kaynaklanıyor bi bulsam