Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bykazancom

site scammı oldu acaba  mesaj gelmişti 24-30 arası gönderecem diye ödemedi   ödese ne olur paypalda sıkıntılı

korkmazgokse

Alıntı yapılan: bykazancom - 31 Mayıs 2016, 19:09:17
site scammı oldu acaba  mesaj gelmişti 24-30 arası gönderecem diye ödemedi   ödese ne olur paypalda sıkıntılı
istersen mail atıp iptal edebilirsin ama ozamanda parayı payzadan alman lazım oda 5$ da 0.75$ kesinti demek.

NoEroin

Adam akıllı kazandıran birtek bu site vardı, oda 2 gündür reklamları izlettirmiyor.
+ paypal çekim yapmıştım aproved'ta takıldı kaldı, en son 1 hafta daha bekleyin demişler, paypala çekiyordum parayı, 6 Haziran sonrası ödeme yaparsa, paypaldan para geri dönüp acaba eklenirmi bakiyeye?
Diğer türlü payza alıp mecbur payza isteyeceğiz ödemeleri.
Çok kötü bir konumda kaldık.

yaman02

para kaç içinde yatıyor acaba?(paypal sorunundan dolayı soruyorum) payzayı nasıl tanımlıyoruz hesaba bilen var mı arkadaşlar?

utkuberk

son ödemelerimi 7-15 gün içinde alıyordum bugünlerde yeni bir ödeme bekliyorum normal şartlarda paypala 6 sından sonra gelen iadeleri geldiği yere iade etmeli bakalım

NoEroin

Ödemeler geldi.

bykazancom

Alıntı yapılan: NoEroin - 03 Haziran 2016, 02:17:56
Ödemeler geldi.

benim bir sonraki ödeme paypala  gelmez artık değilmi  iptal edebilirmiyim o ödemeyi  payzaya çekim talimatı vereyim

bykazancom

yada şöyle yapıcam paypala tanıtığım email adresini payzaya tanıtıcam  ödemeyi gönderdiklerinde payzaya  ödeme düşecek

Dio

Alıntı yapılan: bykazancom - 03 Haziran 2016, 08:26:32
yada şöyle yapıcam paypala tanıtığım email adresini payzaya tanıtıcam  ödemeyi gönderdiklerinde payzaya  ödeme düşecek
bu olmaz işte :) çünkü payza paypal birbirinden ayrı sistemlerdir. siz ödemeyi iptal edip tekrardan payzaya ödeme talep etmelisiniz :y

bykazancom

Alıntı yapılan: Dio - 04 Haziran 2016, 01:33:31
bu olmaz işte :) çünkü payza paypal birbirinden ayrı sistemlerdir. siz ödemeyi iptal edip tekrardan payzaya ödeme talep etmelisiniz :y

ya benim ödemeyi onaylamışlar bugün 04.06.2016 ile 10.06.2016 arası gönderecekler bende ticket attım  6'sında kapanıyor paypal iptal edin yada yarın gönderin  bakalım ne yapacaklar ödemeyi  6' sından sonra gönderirlerse ne olur  para ayuwageye gerimi düşer