gelirkapisi.com çekilişi

Başlatan TwofuN, 05 Eylül 2012, 22:40:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efebakan

öyle diyorsun yani keşke bizim de klima dan adana havası esse azçık çok bunaldım neyse 

TwofuN

Bakıyorumda hediyeler alınmış keyifler yerinde :D :D :D beni dövmediğinize göre azıcık göğsüm kabarabilir mi?

enderege

Alıntı yapılan: Nihat - 10 Eylül 2012, 20:08:45
Bakıyorumda hediyeler alınmış keyifler yerinde :D :D :D beni dövmediğinize göre azıcık göğsüm kabarabilir mi?

Bu nasıl iş? Hani anlaşmıştık! Muhakkak bana bi araba çıkacaktı? Hatta evin önünde 98 oktan benzin dolu tanker bile arabayı bekliyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 10 Eylül 2012, 20:12:42

Bu nasıl iş? Hani anlaşmıştık! Muhakkak bana bi araba çıkacaktı? Hatta evin önünde 98 oktan benzin dolu tanker bile arabayı bekliyor.
Siz o tankeri yalovaya doğru yollayın ben Şimdi kura çekecem hangi araba ile gelsem diye.. Kura bittikten sonra yola çıkar tankerinizi alırım :) Malum 7 arabaya anca tanker gerek... :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 10 Eylül 2012, 20:12:42

YUH :D
Eşinizin babasının petrol kuyuları mı var :D benzin istasyonu mu :D
Eve tankerle benzin siparişi vermek :D :D :D iyiymiş :D

Biz şimdilik 18 Litrelik damacana su söyleyebiliyoruz en fazla eve :D

TwofuN

Bence ender hocam araba çıkar planıyla tüm parayı tankere yatırmış :D :D :D :D

enderege

Arkadaşlar arabalara bakınca hepsi 8-10 silindirlik. Bende bunlara ancak tankerle benzin yeter dedim. Hanımda o kozmetik ürünlü arabayaı istiyordu. Nihatla onun çıkması içinde anlaştık. Onun içinde bir sürü kozmetik ürünü siperiş ettim. Ama Nihat kelek attı.  ;) Elde avuçta para kalmadı. Bari kozmetik ürünlerini Halise hocama uygun fiyata pazarlamaya çalışalım. Promosyonda veririm Halise hocam. İki kozmetik ürünü alana ayakkabı hediye.  :D :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Hayır tabiki >:(

TwofuN

Alıntı YapNihatla onun çıkması içinde anlaştık.
İyi de ben kimseyle anlaşmamıştımki. :D :D Özellikle abcb hocam ve hakanatik01 hocam çok istediği arabaları için teşvik primi(!) önerdiyselerde ben kabul etmedim. :D :D
Alıntı YapAma Nihat kelek attı.
Haydaaaaaa :D :D :D

abcb

Alıntı yapılan: Nihat - 11 Eylül 2012, 11:27:48
İyi de ben kimseyle anlaşmamıştımki. :D :D Özellikle abcb hocam ve hakanatik01 hocam çok istediği arabaları için teşvik primi(!) önerdiyselerde ben kabul etmedim. :D :D

Akılsızlığına yan Nihat, ne diyim ben sana  (d)
Sana verdiğim fakat senin kabul etmediğin, nacizane hediyem olan Bodrumdaki yazlığın tadını şimdi Kalakara çıkarıyor  :D
Zenvo yine benim  8)
Keh keh keh keh keh keh keh