Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Güzel ve sağlam bir site. :y  Pasif reflerim var, bana hiç ödeme yapmadı. (d)  Buradan yürüsek, gidiş yolundan kızarabilir miyiz? :DD

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Şubat 2015, 15:56:14
:))
Tanıtımı yapana (Chelep miş) gideydiniz bari yahu :D

Olmaz öyle şey,malum benim için birinci derece suçlu sizsiniz her konuda günah keçimsiniz vurun abalayı  :P bir site scam olduysa sizden ötürü ,o zaman yemekte sizde yenecek ,en büyük düşmanımsın kırmızı :D (gyk)

CHeLeP

Fanslave birileri ödeme yapıp beğeni paketi almadıkça bize sayfa beğenip para kazanabileceğimiz sayfalar göndermiyor. PTC siteleri gibi yatırım yapmaya da gerek olmadığı için scam olma ihtimali çok zayıf :)

hakanatik01

Yemek iptal mi yani ? hayden o zaman futurenete :P

Coulers79

Eksi bedene düştüm cidden, bana acilinden 5-10 kilo full bünye lazım. O mavu site varya o mavu site, ha o işte skam.

hakanatik01

:D Davet edildik gitmek lazım ama :P Scamlar bizi korkutamaz..

sicher

abcb

Davete icabet lazım, gelirken eli boş gitmeyelim Hocam, sizin zuzulardan üç beş atalım bagaja  :PP

hakanatik01

Sicher yemeğe değil futurenetmiy ne ona davet ediyor,scam olursayı çevirip gel ne olursan ol gel demeye başladı :P

Alıntı yapılan: sicher - 08 Şubat 2015, 12:22:23
Arkadaşlar burası scam olursa sizi FUTURENET e bekliyorum.

Neden böyle bişi yazdı buraya açıkcası onuda anlamadım ama neden bir clixsense yada neo konsunda,paidverts konusunda yazılmadı :P :D yemeğe sizdeyiz yani :PP