Forumumuza Alexa Desteği

Başlatan TwofuN, 07 Eylül 2012, 19:49:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 30 Eylül 2012, 01:15:41
Götürürüz ama sende içecek ağız burun kalırmı bilemem. Olmadı damardan veririz.   :P :P :P

ben şöyle biraz düşündüm de :)
Nihat Çorbacıyı sizin için istiyo r gibi geldi bana :) Şu yazıyı bir kere daha okumak lazım bence :D
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/alexa-yardimlasmasi/msg55052/#msg55052

TwofuN

Alıntı yapılan: enderege - 30 Eylül 2012, 01:15:41
Götürürüz ama sende içecek ağız burun kalırmı bilemem. Olmadı damardan veririz.   :P :P :P
Offf kelle paça damardan ne içilir ha :D Ben dövüş sanatlarına birilerini dövmek için gitmiyorum ki. Oralarda Spor salonlarından daha rahat stress atıyorum
elisa hocam yaşlıları darp etmek tehlikelidir onların yanından hızlı bile geçmeyeceksin derlerdi() :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2012, 01:19:07

ben şöyle biraz düşündüm de :)
Nihat Çorbacıyı sizin için istiyo r gibi geldi bana :) Şu yazıyı bir kere daha okumak lazım bence :D
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/alexa-yardimlasmasi/msg55052/#msg55052

Bende işin burasındayım:
Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 00:48:44
Dayak yemediğim günler sanki yapmam gereken bir şey varda onu yapmamışım gibi hisse kapılıyorum hatta hazımsızlık sorunu yaşıyorum :D :D

Nihatın hislerinin tercümanı olucaz forumcanak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

TwofuN

ıııı geliyorum adresi alayım :D eldiven falanda getireyim mi?

enderege

Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 01:50:43
ıııı geliyorum adresi alayım :D eldiven falanda getireyim mi?

Yok abi alma. Bol bol sargı bezi, oksijenli su, yara bere bandı vs getirmen menfaatine.  :D   Heee... Birde kendim ettim kendim buldum. Bu durumdan kimse sorumlu değildir diye noter onaylı bi belge.  :g

FilmsizKalma

Valla 3 5 adam toplar gelirim adanadan enderegeye karışan olursa... (sns) >:(
sokak dövüüşü benzemez hiç birine  :P :P

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Eylül 2012, 02:09:33
Valla 3 5 adam toplar gelirim adanadan enderegeye karışan olursa... (sns) >:(
sokak dövüüşü benzemez hiç birine  :P :P

Valla senin gibi 3-5 arkadaşım olsun, wing chun  Kickbox cunun feriştahı gelsin.  :g :g :g

TwofuN

Dövüş sanatlarını birilerini dövmek, pataklamak, sersemletmek için öğrenmiyorum sadece spor amaçlı. Ha bugüne kadar hiç lazım olmadı desem yalan söylemiş olurum :D :D :D

TwofuN

Konumuz aktif ve her zaman aktif olacaktır :D Forumu kullanan kişileri sayıyorum ha ama çoğu kişinin vakti yok galiba :P :P

Coulers79

Güzel konu hortlatalım, ayrıca üye olanlar kendi sitelerini Alexa'ya ekleyebilirler.  (ok)