Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Avast "PUP:FileRepMalware" uyarısı veriyor
Başka kaynaktan miner programı bulabilirmiyiz?

[spoiler][IMG]http://i66.tinypic.com/4sjz0n.jpg[/img][/spoiler]

Kamrey

CPU için bilgi paylaşımında bulunayım :) dün akşam @nebu hocamı kanser ettim hakkını helal etsin :) saat 16:41 de başlayıp 19.30 a kadar 3.31 UIS kazmışım değerlendirmesini siz yaparsınız :)

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 16:03:50
Şimdi baktım da Blok ödülü olarak 29 UIS kazanmışım (p) Darısı başınıza arkadaşlar :)

tebrikler hocam .

JackDaniels

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 21 Aralık 2017, 08:52:37
Cryptopia da satışını yaptığımız coin bize btc olarak mı yansıyor? Dolar ya da btc olarak yansıdı diyelim bunu Türk borsasına çekip o şekilde mi hesabımıza alabiliriz?

Btc olarak veya ltc olarak donusturup , koinim.com a gonderip nakit olarak cekebilirsin hocam

nebu

Alıntı yapılan: caldera - 21 Aralık 2017, 09:36:20
Avast "PUP:FileRepMalware" uyarısı veriyor
Başka kaynaktan miner programı bulabilirmiyiz?

[spoiler][IMG]http://i66.tinypic.com/4sjz0n.jpg[/img][/spoiler]

Programda herhangi bir sıkıntı yok. Virüs programları bütün mining dosyalarını virüs sanıyor :) Kapatıp çalıştırın.

smbllr424

bcn mining için indirdim,
hala senkronize ediyor ki gidişata göre senkronize işlemi bi kac saat sürecek sanırım

nebu

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 21 Aralık 2017, 11:35:19
CPU için bilgi paylaşımında bulunayım :) dün akşam @nebu hocamı kanser ettim hakkını helal etsin :) saat 16:41 de başlayıp 19.30 a kadar 3.31 UIS kazmışım değerlendirmesini siz yaparsınız :)

Ne demek kardeşim :) Elimden geldiğince, bilgim dahilinde her zaman yardımcı olurum. Bu arada güzel kazmış. Günde 24 UIS çok iyi :) Şu anda 0.04'e düşmesine rağmen ufak bir hesapla günde $1'a yakın para yapar :y

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 21 Aralık 2017, 12:09:59
Ne demek kardeşim :) Elimden geldiğince, bilgim dahilinde her zaman yardımcı olurum. Bu arada güzel kazmış. Günde 24 UIS çok iyi :) Şu anda 0.04'e düşmesine rağmen ufak bir hesapla günde $1'a yakın para yapar :y

şu anda 0,18 ile 0,14 arasında gidiyor bende :)

JackDaniels

@nebu  hocam eth mining için felan ring yapmayı hiç düşündünüz mü? bu youtube da felan bir sürü video var ring yapanların, aslında aklıma yatıyorda sizin düşünceleriniz nedir?

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 21 Aralık 2017, 12:17:03
@nebu  hocam eth mining için felan ring yapmayı hiç düşündünüz mü? bu youtube da felan bir sürü video var ring yapanların, aslında aklıma yatıyorda sizin düşünceleriniz nedir?

Rig kurdum da kurdu bile oldum birkaç ayda :) Ama sancılı bir süreç ve hemen kurun demeyi göze alamıyorum :)

Evi güzel ısıtıyor, insanı oyalıyor, yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor :) Ancak ilgi alaka istiyor. Bir başına bırakırım, ne yaparsa yapsın diyeceğiniz bir şey değil. Çok istiyorum illa kuracağım diyen olursa donanım konusunda mutlaka yardımcı olurum.