Cryptomininggame - Sanal madencilik

Başlatan sb1299, 26 Kasım 2017, 12:54:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet643

Yeni merak edip girdim ama ingilizcemin kötü olmasi coğu şeyi anlamama mana oldu hala oynuyan varsa yeni  başlayanlara ufak bir bilgilendirme yapsa iyi olur

Kamrey

vallahi @ahmet643  sen yazmasaydın ben bu konuyu unutmuştum girdim baktım site baya değişmiş.
sana şuan girdiğimde gördüğüm anladığım yerleri anlatayım;
1.-yol
home -> mining room da 2 saatliğine madencilik başlatıp kazanabiliyorsun.
2.yol
word kısmında çevrende bulunan coinleri, güçleri ve CMG dedikleri yeni oluşan birşeyi topluyorsun. (CMG yi araştıracağım bilgileri paylaşırım konuda yazıldı mı bilmiyorum inceleyemedim.)

ahmet643

Beklemedeyiz dostum oyunun ödeme yaptığına dair yakın zamanda kanıt varmı bilmiyorum ama seviye için uğraşıyorum ödeme alırsam paylaşacağım.

btcincome

Market kısmından trade token satın almak istiyorum, ancak 1 token gerekiyor işlem için, o da bende yok...

Trade token nereden kazanılıyor arkadaşlar bilen var mı ???

sb1299

Alıntı yapılan: ahmet643 - 12 Ekim 2020, 18:48:50
Beklemedeyiz dostum oyunun ödeme yaptığına dair yakın zamanda kanıt varmı bilmiyorum ama seviye için uğraşıyorum ödeme alırsam paylaşacağım.
Islerimden dolayı uzun süredir online olamıyorum site ödemelerine sorunsuz devam ediyor.hiçbir sıkıntı yok.cekim yaptığınızda her nekadar 10 gün içinde gönderilecek desede Bu güne kadar 24 saati geçmedi göndermesi ( doge için geçerli)

btcincome

Alıntı yapılan: btcincome - 25 Ekim 2020, 15:44:13
Market kısmından trade token satın almak istiyorum, ancak 1 token gerekiyor işlem için, o da bende yok...

Trade token nereden kazanılıyor arkadaşlar bilen var mı ???

Soruma cevap verebilecek var mı arkadaşlar?

ahmet643

World kısmında bulabilirsin gezerken

btcincome

Alıntı yapılan: ahmet643 - 26 Ekim 2020, 23:35:14
World kısmında bulabilirsin gezerken

100lerce kez gezdim ama 1 token bile gelmedi. Sen bulabildin mi?

ahmet643

cok kez geldi 10 a yakın tokenim var

btcincome