Keybux (SCAM)

Başlatan Metilli, 09 Eylül 2012, 15:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Alıntı yapılan: regortaz - 19 Eylül 2012, 13:40:09
Hiçbir Buxhost sitesine bu kadar güvenme bence, en sağlam gibi duran PHD admini bile çöküşte umarım çabaladığına değer :)

tamamdır regortaz uyarını dikkate alacağım :)

enderege

Alıntı yapılan: Metilli - 19 Eylül 2012, 13:54:17
Alıntı yapılan: regortaz - 19 Eylül 2012, 13:40:09
Hiçbir Buxhost sitesine bu kadar güvenme bence, en sağlam gibi duran PHD admini bile çöküşte umarım çabaladığına değer :)

tamamdır regortaz uyarını dikkate alacağım :)

Bende refin olarak üye olmadım. Olmadığım için bişeyde diyemedim. Bu tür çabalara destek vermeyeceğim. Çünkü refi olduğumuz kişi kendini kaptırıyor.  Bu kadar refim var şu upgrade i yapayım deyip parayı harcıyor. Sonuç ise hüsran.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Metilli

Ender hocam 2 gün içinde herşey değişebilir :)

Metilli

Ender hocam ve diğer arkadaşlarım an itibariyle 117 ref yaptım.
Şuan sitede eski bilgilere göre 3.yüm 92 refle.
2 gün içinde biticek yarışma.

Anlıyorum sizin ne demek istediğinizi kaptırma konusunda ender hocam ama ben onu 1 kere neoda yaşadım bi daha da kendimi kaptırmam ptc sitelerine o kadar çok :)

Our Top 10 Referrals:
# Username ============= Referrals
1. tamosree [India] ========= 124
2. metilli [Turkey] ======= 123
3. hibiskusmond [Germany] ======= 104

:)

ricci

Metilli öncelikle tebrikler inşallah bu kadar uğraştığının karşılığını alırsın sadece bir hatırlatma yapacağım dün sabah ödeme istedim, admin ödemelerin 24 saatte gerçekleşeceğini yazmış ödeme bölümüne fakat yaklaşık olarak 30 saat geçti aradan herhangi bir ödeme yapılmadı daha, admin ara sıra küçük ödemeler yapıyor ama neye göre yapıyor bilgim yok...  Dikkatli olmanı tavsiye ederim ;)

Metilli

Doğru söylüyor olabilirsin ricci :) Ben en son ödememi 17sinde almıştım. 5 günde 1 alabildiğim için ödeme daha göndermemiştim bekliyorum bakalım. Olmadı artık yapıcak birşey yok :)

ricci

Doğru söylüyorsun artık yapacak birşey de yok :) bu arada ödemeyi iptalde etmiyor :) illa yapacam demek istiyor galiba :)

Metilli

Vallahi biraz araştırdım siteyi. İlginç sonuçlar var. bekliyoruz artık. Bu arada sitenin sahibi rus ama admin olarak USA olarak gösteriyor kendini. Artık bu ne demekse :/

ikose

Alıntı yapılan: ricci - 20 Eylül 2012, 12:29:45
bu arada ödemeyi iptalde etmiyor :) illa yapacam demek istiyor galiba :)
bencee ..reklam verip üyelerin bir an önce limite yaklaşmasına  neden olma.. diyor  :g

ricci

Alıntı yapılan: ikose - 20 Eylül 2012, 12:52:42
Alıntı yapılan: ricci - 20 Eylül 2012, 12:29:45
bu arada ödemeyi iptalde etmiyor :) illa yapacam demek istiyor galiba :)
bencee ..reklam verip üyelerin bir an önce limite yaklaşmasına  neden olma.. diyor  :g
biz iyi tarafından düşünelim hep  :g