Keybux (SCAM)

Başlatan Metilli, 09 Eylül 2012, 15:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalakara

ben dün ödemeistedim..bir müddet askıda kaldı..bugünde ödeme isteği geri gelmiş aynen keybux hesabına ilave edilmiş..tekrar ödeme istedim..bakalım bekliyorum..tıklamaya gerek yok..ödeme yapana kadar tabiki..

yorkashton

Alıntı yapılan: kalakara - 21 Eylül 2012, 14:58:57
ben dün ödemeistedim..bir müddet askıda kaldı..bugünde ödeme isteği geri gelmiş aynen keybux hesabına ilave edilmiş..tekrar ödeme istedim..bakalım bekliyorum..tıklamaya gerek yok..ödeme yapana kadar tabiki..

benimde aynı bugün geri dönmüş accounta.  tekrar çekim yapmadım seninkini öderse çekerim bende. yoksa reklam alır çıkarız

kalakara

tamam dostum..ödeme alırsam paylaşırım..

Metilli

bende az önce ödeme istedim bakalım yarın sabaha vericek mi ödemeyi yoksa vermeyecek mi

Metilli

Arkadaşlar bi iyi bi kötü haberim var.

Site bana ödeme yaptı ama 3.27 dolar yaptı.
Ben siteden 14 dolar ödeme istemiştim.  (sinir)
Ve para ödediği için 5 gün daha beklemek zorundayım bir dahaki çekime kadar.

Bu ne demek şimdi? Site ödeme yapıyor mu yoksa site gitti gidicek mi?
Ve bunun bana sus yapı olarak verildiğinide düşünüyorum. Çünkü support mesajı attım dedim 2 ödememi kısa zamanda yapmıştınız bunda 15 saat geçti hala ödeme alamadım biraz hizli olun lütfen diye. Sanrım sorun çıkarmamam için verilmiş olabilir.

Ve sitede arada bir ödedikleri miktar 2 3 dolar artıyor. Site ödüyorum der gibi.

Sizce ne oluyor ?

regortaz

Adminin parası yoktur olanları azar azar paylaştırıyor scam damgası yememek için :) Ya da birikmiş parası var ama biraz daha yatırım alıp kaçma derdinde olabilir. Yatırım almak için ödüyor görünmek zorunda.

Metilli

Yarın biticek olan bi yarışma var ve buraya $500 dolar vericek admin? Sence bunun için ödeme yapmıyor olabilir mi?

Ve daha 12 gün önce kurulan bir sitenin ilk hafta 500 dolar ödül vermesi ve 3  kere daha 500 dolar vericek olması ve en son ödülle birlikte tekrar ilk 10 kişiye 1500 dolar vericek olması mantıklı mı ?  :X

Ama siteye kayıt olurken bunları görmemiştim. Ref kiralayınca da görmemiştim bakmamıştım bile onlara. Sonradan gördüm ki öyle birşey varmış.
130 dolara kurulan bir site bence o kadar ödül dağıtmaz yanlış mıyım ?

kalakara

metili bence şükret..ben iki gün önce istedim..hala ses seda yok....sanırım scam oldu olacak..ben artık tıklamıyorum...

kalakara

3 gün oldu ödeme yapmıyor..bence SCAM...

Metilli

Alıntı yapılan: kalakara - 23 Eylül 2012, 18:09:34
3 gün oldu ödeme yapmıyor..bence SCAM...

Vallahi dediğim gibi bana ödeme istedikten 20 saat sonra ödeme yaptı ama ben 14 dolar istedim bana 3.27 dolar ödedi.
Bekleyelim 3 5 gün daha ya vermeye devam eder ufakta olsa yoksa patlar tamamen zaten.