Keybux (SCAM)

Başlatan Metilli, 09 Eylül 2012, 15:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Arkadaşlar size son bir Buxhost rezilliğini söylemek istiyorum.

Referals bulma yarışmasını 2. olarak bitirdiğimi söylemek isterim. Ödül falan almıyordum zaten 2. olarak. Mısırlı bir kişi son 2 günde zorladı ve geçti beni. Yalnız olay şudur ki contest yazısının altına bir kişi yarışmanın ortasında siteye kayıt olmuş. Ve bu kişi admin lütfen bak ben kazandım sanırım yarışmayı diye bir yazı yazmış ve tek forum yazısı kişinin. Admin de cevap vermiş tamam bakacağım teşekkürler keybux falan filan. Adam resmen arkadaşına veriyor parayı. Bu kişi yarışmada ilk 10'da bile yoktu son saate kadar takip ettim yarışmayı.

Artık SCAM demenin vakti geldi galiba?

lovablegs

yazık olmuş okadar emek vermiştin bunların hepsi böyle şerefsiz çıkıyor işte daha dikkatli olmak lazım geçmiş olsun...

yorkashton

beyaz zemin üzerinde siyah yazıyla yazan buxlardan medet ummayın :)  hatta beyaz zeminde siyah gölgeli keybux veya başka bibux yazanlar aynı adminin siteleri.. öncedende keybux gibi ödemeden kapatan sitelerde aynı admindi o
admin hep aynı logolardan yazpıyor

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Eylül 2012, 15:47:55
Sonuç ?
keybux  Scam oldu denmemesi için üyeler arasında seçerek ödeme yapıyor..
Bu ödemeyi yaparkende ref sayınız - ödeme talebinizin  düşük olması önemli..
halen bazı üyeler ödeme aldığını beyan ediyor.. Şansınız iyiyse ödemeniz yapılacaktır..
ama bekleme süresininde 3günü geçeceğini sanmam ..   :(

ElisaMcCline

ödeme limitine yakın olanlar da şanlarını denesin o zaman ama sonuç olarak kimseye başlamısını önermiyoruz diyelim :)
Zasmanı gelince de SCAM yazarız :)

behnam2016

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Eylül 2012, 17:20:35
ödeme limitine yakın olanlar da şanlarını denesin o zaman ama sonuç olarak kimseye başlamısını önermiyoruz diyelim :)
Zasmanı gelince de SCAM yazarız :)

Bence hemen siteyi SCAM yazın hocam, ödeme talepimi bir kaç dafa iptal ettiler, ticket attım cevap gelmedi, son talep ettiğim ödeme de bir kaç haftadır pending yazıyor

ortada kötü olan şey biriken parayla reklam bile yapamıyorum, add funds limiti 5$ olmuş, hemde pending olan ödemeleri kendım iptal edemiyorum

ikose

Alıntı yapılan: behnam2016 - 16 Ekim 2012, 09:09:41
Bence hemen siteyi SCAM yazın hocam, ödeme talepimi bir kaç dafa iptal ettiler, ticket attım cevap gelmedi, son talep ettiğim ödeme de bir kaç haftadır pending yazıyor

ortada kötü olan şey biriken parayla reklam bile yapamıyorum, add funds limiti 5$ olmuş, hemde pending olan ödemeleri kendım iptal edemiyorum

sitede benim ödemem de aynı şekilde yapılmadı..
ama seçici olarak admin hala ödeme yapıyor
en azından proof görüntülerinin çoğu gerçeğe yakın..
bu nedenle SCAM yazısı için biraz daha bekliyelim

behnam2016

Alıntı yapılan: ikose - 16 Ekim 2012, 10:09:58

sitede benim ödemem de aynı şekilde yapılmadı..
ama seçici olarak admin hala ödeme yapıyor
en azından proof görüntülerinin çoğu gerçeğe yakın..
bu nedenle SCAM yazısı için biraz daha bekliyelim

"suspicious" ve ya "şüpheli" başlığı yaza bilirmisiniz acaba?
Sitenin eklediği kanıtlar sahte ve ya belirli üyeler için olabilir, neyse arkadaşların vaktı boşu boşuna böyle siteler için harçlanamsın diye söyledım

ricci

site ödeme yapmıyor uzun süredir