Keybux (SCAM)

Başlatan Metilli, 09 Eylül 2012, 15:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Uzun mesaj olmasın diye alıntı yapmadım,

@moonisblack
Ne demek estağfurullah hocam :) Bakalım ilk refi alalımda umalım site yeni açıldı diye refler tıklarlar sürekli  :g

@hakanatik01
Clixsensede ben reklam tıklayarak para kazanmak çok zor diye biliyorum :) Task yapmakta bana göre değil zor geliyorlar  :g Gridde bilmiyorum hocam sıkılırım ben adprize tıklarım neoda daha iyi  :g

moonisblack

eneeee admin uyanık çıktı
en iyi yatırımcı yarışması var
1. ve 2. ye $500
3-4-5. ye $250
6-7-8-9-10. ya $100
bikaç arkadaş toplansak yatırım yapsak ta bizi geçemesinler alalım şu paraları (d)

avni59

Alıntı yapılan: moonisblack - 09 Eylül 2012, 22:19:43
eneeee admin uyanık çıktı
en iyi yatırımcı yarışması var
1. ve 2. ye $500
3-4-5. ye $250
6-7-8-9-10. ya $100
bikaç arkadaş toplansak yatırım yapsak ta bizi geçemesinler alalım şu paraları (d)

PB dir kesin :D

Metilli

PB ne demek ? :D yalan mı ? :D
Ve bence cok mantıklı toplanıp girebiliriz  :g
forumdan 20 kişi 50şer dolar çıksak eder toplam bin dolar :D reflerde biraz çalışsın eşşek degiller ya :D 500 + ref gelirleri 1 aya tekrar parayı alır üstüne de hep kar yaparız.
JSS'in reklamı bebekler bile yapar gibi oldu :g :g

lovablegs

3 gün sonra dükkanı kapayınca ne yapacaksın ???

Metilli

Alıntı yapılan: lovablegs - 10 Eylül 2012, 01:18:30
3 gün sonra dükkanı kapayınca ne yapacaksın ???

Onu şakasına demiştim ben ciddi ciddi kimse yatırmaz zaten o kadar :)

Arkadaşlar 20 tane ref kiraladım. Ve 15 tanesi aktif gözüküyor. Bakalım bugün içinde kaçtanesi çalışacak :)

hakanatik01

Anlaymadım ben bu siteyi reklam tıkla tıkla bitmiyor duyan geliyor gibi:) dün 0,13 kaznamam gerekrdi dediği oydu reklam gelip durdu 0,18 kazandım :g gza gelip duramadımda  iyi tıklamışım bugün biraz kesat akşama gelir reklam sanırım :g

Metilli

Hocam 0.006lıklara tıklamak bana 0.001 kazandırıyor  :g Asıl olan reklamlar zaten 60 saniye ve 30 saniye olan :D 17 saniye olanda iyi veriyor. Gerisi 3 saniye ama cok fazlalar ben tıklamıyorum pek onlara :D

Ayrıca 0.5 dolar kazandım bakalım. 1 dolar olsunda çekim yapalım  :g

ikose

Biraz geç oldu ama kusura bakmazsın artık..  :S
Destek tıklarına başladım..  :)
Bol kazançlar  ;)

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 14 Eylül 2012, 13:11:13
Biraz geç oldu ama kusura bakmazsın artık..  :S
Destek tıklarına başladım..  :)
Bol kazançlar  ;)

Teşekkürler hocam :)

Ve destek veren bütün arkadaşlara söylüyorum bunu, Arkadaşlar artık tıklamasanızda olur kendinizi tıklamakta zorunlu hissetmeyin :)
İlk baştaki tıklamalarınız benim için çok önemliydi. O sayede sitenin para ödediğini öğrendim.
Ancak şuanda 123 tane refim var sitede kiralık :) Yaklaşık olarak günde 2.5 3 dolar kazanıyorum :)
Tabiki de destekleriniz benim için önemli ancak zorunlu hissetmeyin diye söylüyorum eğer sizi zora sokuyor vaktiniz yoksa falan ayıp olmaz yani :)

Tekrar teşekkür ediyorum destek veren bütün arkadaşlara :)