Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Kızımın yaşgünü geliyor. ve benden Tablet PC istiyor. 150-200TL ye olanlar ile de kandırabilirim ama almışken eli ayağı düzgün olsun istiyorum. Onun kullanmadığı anlarda ev halkınında kullanabileceği birşey olsun diyorum. Hatta iyi bişey alacaksan kumbaramdaki paraları alabilirsin bilem dedi.  :D

Evde bir tane cube 7" var. Kullanamıyoruz. Wireless şifreyi çözmüyor. Modemden şifreyi kaldırınca nete bağlanıyor. Bu tip bir sorun yaşamak istemiyorum bir daha.

Kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz bir marka ve modelleri bildirirseniz sevinirim.

Max. fiyat  1000TL olabilir. 3G özelliği olursa iyi olur.

EDİT: Türkiyeden satın alınacak ve garantili olacak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Evet buna bende bir cevap arıyordum konu açmaya üşenmiştim size önerilenden bende anneme bir tane alacağım :)

gsliali30

SAMSUNG T807 GALAXY TAB S öneririm kuzenimde var aynısı kısaca özellikleri bu 3gb ram 3.2ghz 8 çekirdek işlemci 128gb hafıza alanı fiyatı 1.399tl :)

TwofuN

Valla abi ipad isteğine yeterli cevabı verebilir gibime geliyor. Eğer illa android istiyorsan samsung tabs 8 bak derim.

ElisaMcCline

Ben pahalı bir ürün almaya karşıyım bu konuda :)
Sürekli üzerine yenileri çıkıyor. 500TL seviyesine çok düzgün ürünler var. Asus, ainol gibi markaların.
3G ye falan da hiç girme, en az 150TL koyar üstüne, bir de data hattını tek cihazda kullanabilme sorunu da cabası.

O vereceğin farkla bence bunu al: (125 TL)

Cep telefonu ya da notebook vs de rahat etsin. Data hattını tek bir cihaz için bağlı tutmana gerek kalmasın.
Aldım ben, tatillerde acayip rahat ediyorum :)
Kızım tabletiyle oynarkeni eşim watsapp kullanıyorken ben de notebook la rahatça işimi görüp, aynı anda gerekirse telefonumu da yine kullanabiliyorum.
Kimse bana internet lazım diye gelip rahatsız etmiyor :P

Önce bu cihazı alıp, tableti alırken de yine eski rürünündeki sorunla karşılaşırmıyı diye aklında kalmaması için deneyebilirsin de.
Ama işin çok ucuzuna kaçmadığın sürece, 500-600 TL seviyelerinde bakacağın bir üründe zaten sorun da yaşamazsın.
1500TL ye daha iyi bir ürün de alsa, ömürü az çok aynı olacaktır ;)
Bence Asus, LG, Ainol gibi markalarda, 8-10 inch ebatında, 500-600TL seviyesinde uygun bir ürün çok rahat bulunur.

hakanatik01

Sezercik geldi biranda aklıma tabletle işim yok :P

Amca size baba diyebilir miyim? :D

ikose

Dimi Hakan , haklısın valla :g
Bu dünyaya Elisa Hocanın yada Ender hocanın kızı olarak gelmiş varmış, kaçırdık fırsatı  :S

ElisaMcCline

İkinizi de anne-babanıza şikayet edicem. 1 tablete satmaya hazırlar sizi diye :P :g

bekeli

Ender hocam 3G'li olmasına bence de gerek yok.

Hele evde wireless bağlantı imkanı varsa gerçekten gerek yok.

Bağlanamama problemi çözülür. Ki yeni alacağınız tablette böyle bir problem ile karşılaşmazsınız bence.

Yeni alacağınız tabletin boyutunu söylememişsiniz.
Yine 7 inç mi olacak yoksa daha büyük mü ???

Fazla para vermeye gerek yok. 3G olmadığı zaman markalı ürünleri bile oldukça uygun fiyatlara alabilirsiniz.

richman

Ender hocam ne kadar güçlü bir cihaza ihtiyacınız var bilmiyorum ama galaxy tab 4 kullanıyorum çok makul bir fiyata alınabiliyor şuanda ve tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor  daha hiç bir problem yaşamadım. :) (3G özelliğinden vazgeçmeniz gerekiyor :D)