Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bekeli de yazmış arada fark var gibi görünse de ben de buradan alma taraftarıyım.
Çinden getirenlerin ilk çalışma garantisi vermesi durumunda 1 yıllık garanti yerine ben olsam riski alabilirdim diye düzeltmemde fayda var sanırım :)

ozzyjen

Bende önümüzdeki bir kaç gün içinde bir tablet alacagım.bikaç gündür arastırıyorum . Almak ıstedıgım bı tablet vardı ama en sonunda kararım : Cube U30GT...  Aliexpressten kendim alacaktım fakat aracı fırmayla getırtmeye karar verdım.gelince ürünün kontrolunu yapıp gonderıyolar.en ugfak bı arızada ürün geri posta.iyi bişey ama  işin zor kısmı beklemek ürün arızalı gelirse.1 yıl da garanti veıyolar muhatabınız türkiyede.onun için bu şekilde alıcam.

FilmsizKalma

1 yıl garantide bekelinin dediği gibi yurt dışına kargo olayları bizdenmi ?
Yoksa kendilerimi ilgileniyor?
Cube u30 gt 10 inc aslında benimde dikkatimi çekiyor ama çoğu kişide aniolden çok memnun..
Ayrıca firmanın site adresini pm ile bana verebilirimisniiz?

ozzyjen

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Eylül 2012, 18:33:20
1 yıl garantide bekelinin dediği gibi yurt dışına kargo olayları bizdenmi ?
Yoksa kendilerimi ilgileniyor?
Cube u30 gt 10 inc aslında benimde dikkatimi çekiyor ama çoğu kişide aniolden çok memnun..
Ayrıca firmanın site adresini pm ile bana verebilirimisniiz?

şu şekilde.ürünü sıparıs ettınız geldı arızalı cıktı o gerı gıdıyor.bız kargo falan odemıyoruz.garantı ıcınde de su sekılde okudum yanlıs hatırlamıyorsam,20 tl arıza onarım ve parca degısecekse onun parası.yınede aracı fırmaya tekrar sorarım. cube u30gt vıdeolarını forum yorumları falan fılan hepsını okudum ve gercekten harıka bı alet.ozellıkle ben 10 inç ıstedıgım için buna karar verdım.çift çekirdekli işlemcisi ile stabil çalısıyor.kafaya koydum alıcam :) en az ulasım suresı 15 gun.tek beklentı  ürünün arızalı gelmemesi.aksi halde gewrı gıdıyor geliyor falan  beklıyosunuz.

enderege

Benim yorumum biraz farklı olacak. Neden tablet? Şuanda tabletler ya itunes yada android tabanlı. İkisinden birine mahkumsunuz. Windows7 li tablet alacaksanız amenna ama onlarda biraz uçuk fiyatlı. Windows8 liler çıkınca ucuzlarmı bilemem ama ben şuan acil alacak olsam netbook alırım. Karar sizin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 12 Eylül 2012, 19:02:16
Benim yorumum biraz farklı olacak. Neden tablet? Şuanda tabletler ya itunes yada android tabanlı. İkisinden birine mahkumsunuz. Windows7 li tablet alacaksanız amenna ama onlarda biraz uçuk fiyatlı. Windows8 liler çıkınca ucuzlarmı bilemem ama ben şuan acil alacak olsam netbook alırım. Karar sizin.
Android olmasının ne kötülüğü var hocam?
Yani bide 8 çıksa bile Hiç zannetmiyorum. 7 nin düşeceğini.. zaten şu anda fiyatları uçuk bir durumda.
Android sürekli gelişiyor güncelleniyor eklentiler programlar vs.. bir zararı olacağını düşünmüyorum.

ozzyjen

Arkadaşlar su an itibari ile ben siparişimi vermiş bulunmaktayım.Umarım hayırlısı olur.
Android olmasının herhangi bir kötülüğü yok tabi .sonucta alacagınız alet iyi ise her türlü götürür sizi.Ama herkesin kendı yorumudur tabi.Sonucta herkes kendi bütçesine yada kullacagı alana göre secim yapar.Ben laptop almak ıstıyordum ama 3 ay once dolandırıldım :( çok kötü oldu.. şimdi tablet düştü aklıma.arastırdım gayet mantıklı geldi.biraqz öncede sipariş gectim.Param olsa bende almak isterim şöyle i7 işlemcili bi laptop :)  ama tablet olayı gercekten zevkli olacak gibime geliyo

FilmsizKalma

Siparişiniz hayırlı olsun dilerim sorunsuz bir şekilde elinize geçer ve memnun kalırsınız.

Tabikide herkesin kendi düşünceleri vardır. Kendi bütçesine göre aradığı özelliğe vs vs..
Benim leptopım var gerçi ömrünü artık doldurmaya başladığını ara ara hissettirsede , benim dışarıya çıkarken yanımda taşıyabiliceğim elimde götürebiliceğim birşeye ihtiyacım var. Bu yüzden netbook yerine tablet daha avantajlı hem fiyat hem boyut vsvs..

ozzyjen

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Eylül 2012, 20:13:03
Siparişiniz hayırlı olsun dilerim sorunsuz bir şekilde elinize geçer ve memnun kalırsınız.

Tabikide herkesin kendi düşünceleri vardır. Kendi bütçesine göre aradığı özelliğe vs vs..
Benim leptopım var gerçi ömrünü artık doldurmaya başladığını ara ara hissettirsede , benim dışarıya çıkarken yanımda taşıyabiliceğim elimde götürebiliceğim birşeye ihtiyacım var. Bu yüzden netbook yerine tablet daha avantajlı hem fiyat hem boyut vsvs..

tesekkurler ... umarım sizde aradıgınızı bulup arızasız sorunsuz şekilde teslim alırsınız.Zaten tabletler artık hd görüntü saglıyor ve yuksek cozunurluklu oyunları falan  oynayabılıyorsunuz.3g destekli,bloototh-wifi falan aldıgınız tablete göre hepsi var.laptop kadar olmasa da bence  mantıklı dedıgınız gıbı.hakkımızda hayırlısı.artık bekleme aşaması bakalım..

nouma26

Yalnız bunların şarjı sanırım 3-5 saat gidiyor.Ender hocanın dediği gibi notebook yerıne 10 inçlik netbooklar da işinizi görebilir.Hem de şarj süreleri 6 hücreli pille daha uzun oluyor...