Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Hayırlı olsun, güle güle kullanın FilmsizKalma ve ozzyjen :) en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde elinize geçer inşallah  O:-)
Şu sıra imzasız'ım...

bekeli

@FilmsizKalma, hayırlı olsun. Güle güle kullan ;)

FilmsizKalma

Ürüününüzü paketledik hong kong posta servisi ile yola çıkardık diye resimli bir yazı yolladılar :) ulaştırma sürelerine göre 15 gün içinde elimde olur sanırım :) Hatta bir arkadaşa 8 günde gelmiş :D
[IMG]http://imageshack.us/a/img197/3748/b1176966.jpg[/img]

tolgacan86

Hizmette sınır yok :) Umarım en kısa zamanda kavuşursun :)

ozzyjen

hayırlı olsun dıyelım tekrardan.benımkınden haber yok daha 18 gun oldu..

FilmsizKalma

Arkadaslar size bu yazimi tabletimden yaziyorum acikcasi hic beklemedigim bir anda geldi.Daha once istememe ragmen  Cinden ayin 1 inde cikti ve dun sabah istanbula geldi bugun elimde  8 gun gayet hizli bir sure ucretsiz postaya gore :) hic bir sorun yok tabletimde ... gerci ilk oldugu icin sorunlumu onuda bilmiyorum. En azindan kutusu calismasi vs saglam su anlik.. tek sikintim klavye de turkce harflerimiz yok bir nevi ozurlu gibi yaziyorum. Dedikleri gibi ips ekran olarak geldi. İyiki almisim diyebilecegim birsey:)

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ekim 2012, 16:24:28
Arkadaslar size bu yazimi tabletimden yaziyorum acikcasi hic beklemedigim bir anda geldi.Daha once istememe ragmen  Cinden ayin 1 inde cikti ve dun sabah istanbula geldi bugun elimde  8 gun gayet hizli bir sure ucretsiz postaya gore :) hic bir sorun yok tabletimde ... gerci ilk oldugu icin sorunlumu onuda bilmiyorum. En azindan kutusu calismasi vs saglam su anlik.. tek sikintim klavye de turkce harflerimiz yok bir nevi ozurlu gibi yaziyorum. Dedikleri gibi ips ekran olarak geldi. İyiki almisim diyebilecegim birsey:)

iyi günlerde kullan hocam.. Sevindim senin adına..  (p)

enderege

Hayırlı olsun FilmsizKalma. Gülegüle kullan. Daha detaylı  bir rapor bekleriz. (a)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Hayırlı olsun Gökhan uzun zaman sorunsuz kullanırsın inşallah :)
:y :y :y
Alıntı yapılan: enderege - 09 Ekim 2012, 17:25:07Daha detaylı  bir rapor bekleriz. (a)
Şu sıra imzasız'ım...