Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Sen şimdi Richman'mısın Ata'mısın  ??? kullanıcı adını tam belirle de ona göre uğraşayım seninle  :PP

richman

Alıntı yapılan: abcb - 29 Ocak 2015, 01:11:27
Sen şimdi Richman'mısın Ata'mısın  ??? kullanıcı adını tam belirle de ona göre uğraşayım seninle  :PP

Forum halkından onay çıkarsa Ata'yım istediğiniz kadar uğraşabilirsiniz :g

universitely76

Geçmişin pek sevilmemişti ama bundan sonra umarım geçmişinden dersler çıkararak daha doğru bir çizgide olabilirsin Ata ;)
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Benim hoşuma gitmedi bu durum kısa ve net yazayım bir konuda da :) Hayırlısı olsun ;;

bekeli

Ata, ne yaptıydı tam hatırlamıyorum  (eht)

Ama @richman'ın pek bi hatasını görmedim.

Herkes hata yapabilir. Önemli olana hatasını farkedip kendisine çeki düzen verebilmesidir.

richman

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Ocak 2015, 09:37:24
Geçmişin pek sevilmemişti ama bundan sonra umarım geçmişinden dersler çıkararak daha doğru bir çizgide olabilirsin Ata ;)

Yorumunuz için çok teşekkürler (spk)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2015, 12:40:03
Benim hoşuma gitmedi bu durum kısa ve net yazayım bir konuda da :) Hayırlısı olsun ;;

Hem insanları hem kendimi kandırmaktansa dürüst olup açıklamak istedim yinede yorumunuz için teşekkür ederim (spk)

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Ocak 2015, 13:20:39
Ata, ne yaptıydı tam hatırlamıyorum  (eht)

Ama @richman'ın pek bi hatasını görmedim.

Herkes hata yapabilir. Önemli olana hatasını farkedip kendisine çeki düzen verebilmesidir.

Sanırım 3 yıldır bu hesabı kullanıyorum ve kimseyle en ufak bir tartışmam olmadı, teşekkürler (hp)

fexkomin

Merhabalar

Forumunuza yeni katıldım. Umarım sağlıklı olduğum sürece uzun yıllar forumda aktif olurum.

Birkaç sorum olacaktı.

PTC işleri nasıl gidiyor ? ( Yatırım yapmak istiyorum. Geçmişte neobux dan ödeme çekip bırakmıştım siteyi ve o günden sonra hiç bir ptc sitesine kayıt olmadım.

Aklımda online oyun fikri var. Yani araba yarışı oyunu olacak. Basit bir şekilde... Ve üyeler " marketglory " tarzı para kazanabilecek. Böyle bir proje Türkiye'de sıkıntı çıkarır mı ? Çıkarmaz ise sizce tutar mı ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Daha çok konu ve sohbetler de karşılaşmak üzere...

aydyar13

Hoşgeldin fexkomin PTC konusunda aradığın her şey forumda mevcut.

Sitelerin tanıtımları, ödeme kantıları ve istatistik bilgileri aşağıdaki adreslerde. Sitelerin son durumlarını buradaki konulardan takip edebilirsin.

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/

http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/

enderege

Foruma hoşgeldin fexkomin.

Umarım forum bilgileri faydalı olur. Sizde aktif olursunuz. Oyun dedinizmi ben stop ederim. Hiç aram yoktur. :D O nedenle bilgi sahibide değilim. PTC için her türlü  bilgi isteyebilirsiniz. Bol kazançlar. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

fkork