Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fexkomin

Alıntı yapılan: mepay - 24 Mart 2015, 00:52:58
Rica ederim @fexkomin

Ben de size verdiğim taktiği aynı şekilde uygulamaktayım. 30 Dolar yatırdım ve 7.86 dolarını Perfect Money hesabıma geri çekmiş bulunmaktayım. Benim aklıma takılan asıl konu da adamların vaadettikleri %45'lik kısmı hangi gelirle verecekleri.
Paidverts sitesini az çok biliyorsunuzdur. Arkası (gelirleri) daha sağlam olmasına rağmen borçta ve debt swap ile temizlenecek.
Advertzer nasıl yapacak, göreceğiz :) (Ben yatırdığım parayı alayım da, gerisi site sağlam adımlarla ilerlerse farklı düşünülebilir. )

Sağolasın hocam... Dediğiniz gibi yapıp ufaktan bir yerden tekrar başlayayım. Teşekkürler

fexkomin

Alıntı yapılan: utatar - 24 Mart 2015, 10:21:19
Foruma hosgeldin @fexkomin bence onerilen siteler odeme kanitlarini ve yeni siteler bolumlerini gez.Gunde ne kadar zaman ayirabilecegini hesaplayip ona gore yatirimsiz biraz para biriktirip ondan sonra yatirim yap.ama unutma hicbir sitenin scam olmayacaginin garantisi yok (neobux ve clixsense haric diyicem ama onlarda elbet birgun olucak :) )   Bence yatirimsiz biraz ptc sitelerinden para kazan ve sonra yatirim yap.Oyun isiyle ilgili benimde hic bir fikrim yok.Ama eger Youtube isinden anliyorsan forumda bu isten anlayan arkadaslar var onlardan destek alabilirsin.o iste riskli ama ii kazandiriyor.bol kazanclar

Çok teşekkür ederim hocam. O kategorileri inceledim karar vermeye çalışıyorum.

Youtube da da bu 301 kuralı mı ne varmış neymiş pek anlamıyorum zaten youtube dan... İki şey yapabilirim biri yatırım yapacağım ( hyıp - ptc ) ya da kazancı olabilecek bir site açmak olabilir...

fexkomin

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Mart 2015, 10:36:35
Oyun oynamaktan çok öyle bir site açma projesi var sanırım bence tutarda araba yarışları iyidir :P Bir Futbol,Bir araba yarışı eskimeyecek iki oyun tipi ama nasıl yapılacak oda var tutar dşyebilmek için projeyide görebilmek lazım bazen bakıyorsun google playde çok saçma bir yarış oyunu 10milyonlar indirmiş :P

Aynen @hakanatik01  hocam bazı oyunlar bizlere saçma geliyor fakat bir bakıyorsunuz oynayanı çok...

Valla hocam online ( Tarayıcı tabanlı ) bir oyun açarsam ne bileyim iyi bir rağbet olmaz gibi... İyi bir tanıtım yapmak lazım.

Ama para kazanabilecekleri bir online oyun açmak daha iyi tutar gibi geliyor.

Ya araba yarışı olur ya da savaş oyunu olur... İlkte detaylı olmayacak nedeni ise bir deneme yapılacak. Eğer proje den memnun kalınırsa v2 - v3 gibi özelliklerle üstünde detaylara yoğunlaşırız.

Yabancılara da açılsak fena olmaz. Ne bileyim böyle işte fikrim var ama sadece hayal üzerinde :)

red0x

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım sayılır :) gerçekten çok samimi, sıcak bir ortamınız var. umarım hiç bozulmaz.

yalnız bir sorum olacak :) gördüğüm kadarıyla herkes bir şeyleri kovalıyor, gerçekten emeğinizi karşılayacak kadar kazanıyor musunuz :)

utatar

Alıntı yapılan: red0x - 10 Nisan 2015, 12:23:12
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım sayılır :) gerçekten çok samimi, sıcak bir ortamınız var. umarım hiç bozulmaz.

yalnız bir sorum olacak :) gördüğüm kadarıyla herkes bir şeyleri kovalıyor, gerçekten emeğinizi karşılayacak kadar kazanıyor musunuz :)
foruma hosgeldin @red0x

red0x

galiba sorulmaması gereken birşey sordum. kimse konuya yazmamış :)

ikose

Alıntı yapılan: red0x - 10 Nisan 2015, 15:01:07
galiba sorulmaması gereken birşey sordum. kimse konuya yazmamış :)
Bu sorunun cevabı göreceli çünkiii :g
Kazancın tıkladığın sitelere , DR larına, RR lerine, cüxdanındaki paraya, ve ayırdığın vakte göre değişkenlik göstermekte..
Ben uğraşırım 10 siteyle kazanarım 50-60TL, sen uğraşırsın 20-30 siteyle birde cebinden para eklersin kazanırsın 300-500TL
bir başkası para eklemez 50 siteyle uğraşır ama bilindik siteler değildir kazanır 20-30 TL
bunun belli standartı yokki

hakanatik01

Buradan bir ehteyarın   yazdığıyla cevap vereyim buna :D
Alıntı yapılan: enderege - 10 Nisan 2015, 12:13:26
Benim esas korkum yarın birgün bize dispute açmasıdır. Öyle bişey olursa PP hesabımı feda ederim herhalde.
Yani burda şair diyorki paypaldan geçerim burdan kazandığımdan vazgeçmem o derece kazanılabiliyor :D

herşey sitelerin gidişatına ve senin yatırım planlarınla alakalı şansta önemli  yatırımda yapıyoruz kiminde refler uçuyor kiminde ufak tefek kıpırdıyor :) Youtube ile ilgilenen arkadaşlarımızda var mesela onların kanıtlarıda görüyorsun asgari ücretli işe girseler anca o kadar kazanabilirler :)
Bu işleri öğrenir emek harcansan evet harcayacağın zamana değer baştan savma yapacaksan 50-100 siteye gireyim dersen hiç uğraşma derim.(yatırımsız alınanlar belli yılda anca 700-800lira kazanırsın yatırımla bu paralara 1-2 ayda gelebiliyorsun) Ciddi olarak düşünerek yaparsan riskinde kazancında ona göre olur olması gerekende odur bence kazanç istiyorsan risk şart (riskle aptallığıda karıştırmamak lazım ama çok ince bir çizgi var aralarında :P ) 100 siteye üye olan adamdan sen 1 siteye üye olarak daha çok kazanabilirsin.Para kazanma değil eğlence hobi olarakta görürsen zaten ne zamanın ne kazancın önemli olmuyor.Normalde yerde görsen eğilip almaycağın 1$ı tıkalrınla alınca acayip bir sırıtma oluyor yüzünde :D

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Nisan 2015, 15:34:59
Normalde yerde görsen eğilip almaycağın 1$ı tıkalrınla alınca acayip bir sırıtma oluyor yüzünde :D

O kadar olsa iyi, gridden 10 cent çıkınca aha böyle  (prt) olanlarımız var  :g

Hoşgeldin Red0x

aydyar13

Alıntı yapılan: abcb - 10 Nisan 2015, 23:54:35
O kadar olsa iyi, gridden 10 cent çıkınca aha böyle  (prt) olanlarımız var  :g

Hoşgeldin Red0x

Ben hiç grid kazanmadım. 0,01 gelsin bunu da yapayım  (dnsz)