Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

fexkomin

Alıntı yapılan: aydyar13 - 23 Mart 2015, 18:30:22
Hoşgeldin fexkomin PTC konusunda aradığın her şey forumda mevcut.

Sitelerin tanıtımları, ödeme kantıları ve istatistik bilgileri aşağıdaki adreslerde. Sitelerin son durumlarını buradaki konulardan takip edebilirsin.

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/

http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/

Sağolun hocam... Bende inceledim. Paidverts güvenilir gözüküyor fakat yatırım için şimdilik bekleyin gibi yorumlar görüyorum. Yeni açılanlar pek sağlıklı olmayabilir aslında ama bazılarına denemek lazım. Her işte olduğu gibi bu işte de bildiğim kadarıyla riskler fazla olabiliyor.

fexkomin

Alıntı yapılan: enderege - 23 Mart 2015, 18:56:16
Foruma hoşgeldin fexkomin.

Umarım forum bilgileri faydalı olur. Sizde aktif olursunuz. Oyun dedinizmi ben stop ederim. Hiç aram yoktur. :D O nedenle bilgi sahibide değilim. PTC için her türlü  bilgi isteyebilirsiniz. Bol kazançlar. :)

Hoşbulduk hocam sağolun.

Evet Ptc de yorumlarınıza bakarak " @enderege usta " desem yanlış olmaz galiba...

Forumu gayet beğendim. Çok samimi ve tam bir aile ortamı gibi...

Oyunla ilgili kimse yorumda bulunmamış galiba bilinmeyen bir yerden sordum :)

fexkomin

fexkomin

mepay

Hoşgeldin @fexkomin

Ben de henüz yeni sayılırım. Ocak ayında başladım. Ancak bir çok siteyi denedim. Yatırım yapmak istiyorsan önce iyice araştır. Hangi sitenin senin için daha uygun olduğunu gözlemle ve ona göre bir rota çiz ;) Şunu da asla unutma bu tarz sitelerde parayı kaybettiğinde üzülmeyeceğin kadar yatırım yap :)
Mesela yeni sistemler ilk açıldıklarında güzel gelirler sağlarlar. Örnek olarak Profitforest, Advertzer.. daha bir çoğu var. Ancak kendim de Advertzer'i kullanmama ve azcık olsa da yatırım yapmama rağmen çok büyük yatırım yapılması taraftarı değilim. Bu örnek verdiğim iki siteyi kontrol ettiğimizde websitelerinin gizli kullanıcı olarak kaydedildiğini görebilirsiniz. Bu da ya geçmişinin kötü olduğunu ya da geleceğinin kötü (scam) olabileceğini gösterebilir. O yüzden bu gibi sitelere dediğim gibi yatırım yapsanız bile üzülmeyeceğiniz miktarda olsun.
Belki yanılıyor da olabilirim. Daha tecrübeli olanlarımız, ustalarımız yanlışımız varsa düzeltir :)

Tekrardan hoşgeldiniz ;)

fexkomin

Alıntı yapılan: mepay - 24 Mart 2015, 00:40:51
Hoşgeldin @fexkomin

Ben de henüz yeni sayılırım. Ocak ayında başladım. Ancak bir çok siteyi denedim. Yatırım yapmak istiyorsan önce iyice araştır. Hangi sitenin senin için daha uygun olduğunu gözlemle ve ona göre bir rota çiz ;) Şunu da asla unutma bu tarz sitelerde parayı kaybettiğinde üzülmeyeceğin kadar yatırım yap :)
Mesela yeni sistemler ilk açıldıklarında güzel gelirler sağlarlar. Örnek olarak Profitforest, Advertzer.. daha bir çoğu var. Ancak kendim de Advertzer'i kullanmama ve azcık olsa da yatırım yapmama rağmen çok büyük yatırım yapılması taraftarı değilim. Bu örnek verdiğim iki siteyi kontrol ettiğimizde websitelerinin gizli kullanıcı olarak kaydedildiğini görebilirsiniz. Bu da ya geçmişinin kötü olduğunu ya da geleceğinin kötü (scam) olabileceğini gösterebilir. O yüzden bu gibi sitelere dediğim gibi yatırım yapsanız bile üzülmeyeceğiniz miktarda olsun.
Belki yanılıyor da olabilirim. Daha tecrübeli olanlarımız, ustalarımız yanlışımız varsa düzeltir :)

Tekrardan hoşgeldiniz ;)

Çok teşekkür ederim açıklamalarınız için... Hele ki bu saatte bu kadar aydınlatıcı ve detaylı bilgi yazdığınız için tekrar teşekkür ederim.

Dediğiniz iki site de yeni açıldığını ve hızlı bir rağbet gördüğünü belirtmeliyim. Forumda ve birkaç yabancı ptc sitelerinde okumuştum. Önerinizi dikkate alarak ufak bir miktar yatırıp scam olsa bile kafa takmayacağım bir yatırım miktarı değerlendirmek isterim.

Tekrar teşekkür ederim.

mepay

Rica ederim @fexkomin

Ben de size verdiğim taktiği aynı şekilde uygulamaktayım. 30 Dolar yatırdım ve 7.86 dolarını Perfect Money hesabıma geri çekmiş bulunmaktayım. Benim aklıma takılan asıl konu da adamların vaadettikleri %45'lik kısmı hangi gelirle verecekleri.
Paidverts sitesini az çok biliyorsunuzdur. Arkası (gelirleri) daha sağlam olmasına rağmen borçta ve debt swap ile temizlenecek.
Advertzer nasıl yapacak, göreceğiz :) (Ben yatırdığım parayı alayım da, gerisi site sağlam adımlarla ilerlerse farklı düşünülebilir. )

utatar

Foruma hosgeldin @fexkomin bence onerilen siteler odeme kanitlarini ve yeni siteler bolumlerini gez.Gunde ne kadar zaman ayirabilecegini hesaplayip ona gore yatirimsiz biraz para biriktirip ondan sonra yatirim yap.ama unutma hicbir sitenin scam olmayacaginin garantisi yok (neobux ve clixsense haric diyicem ama onlarda elbet birgun olucak :) )   Bence yatirimsiz biraz ptc sitelerinden para kazan ve sonra yatirim yap.Oyun isiyle ilgili benimde hic bir fikrim yok.Ama eger Youtube isinden anliyorsan forumda bu isten anlayan arkadaslar var onlardan destek alabilirsin.o iste riskli ama ii kazandiriyor.bol kazanclar

hakanatik01

Oyun oynamaktan çok öyle bir site açma projesi var sanırım bence tutarda araba yarışları iyidir :P Bir Futbol,Bir araba yarışı eskimeyecek iki oyun tipi ama nasıl yapılacak oda var tutar dşyebilmek için projeyide görebilmek lazım bazen bakıyorsun google playde çok saçma bir yarış oyunu 10milyonlar indirmiş :P