Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: abcb - 04 Mayıs 2013, 10:17:44
Elisa Hocam, eğer yanlış hatırlıyorsam ve yanlış yazıyorsam -körükçülüğümü de hesaba katmanızı istiyorum  :g-  şimdiden özürdilerim  :-[
Sanırım yıllık 25 dolardı.
Uydurma bir atasözü olsa gerek  :D öyle değilse bile burası için geçerli değil   :)

tşk ederim anıl pek ugramaz siteye :) (tanıdıgım kadarıyla) ben volkan la irtibata geçeyim

hakanatik01

Morpheus size gerçek forum dünyasına hoşgeldiniz,diğerleri forumcuk demek istemiş benim anladığım :P :)

Bağışın miktarı olmaz derler ;miktar olursa bağış olmaz haraç vs gibi olur :)

tolgacan86

Onur Hocam tekrar hoşgeldiniz.

Arkadaşlar sanırım yanlış anlamış durumu. Bizim forumumuzdaki özellikleri tam olarak kullanmak için herhangi bir ücret ödenmesine gerek yoktur, sadece aktif olmanız yeterlidir. 5 ileti yazdığınız zaman (ki yazdınız) sınırlı sayıda olsada özel mesaj kutunuz aktif oluyor ve özel mesaj atabiliyorsunuz. Chat yine aynı şekilde 5 iletiden sonra aktif oluyor.. Zamanla aktif olup ileti sayınız arttıkçada özel mesaj kutusu kapasitesi artması gibi ek durumlar söz konusu oluyor.

VİP üyelik almıyoruz yani.. Öyle bir olay söz konusu değil.

Ancak arkadaşların bahsetmeye çalıştığı olay, malum forumun belli başlı giderleri oluyor bunları karşılamak adına tamamen gönüllülük esasına dayalı, paypal üzerinden bağış kabul ediliyor. Bunun içinde yıllık, aylık gibi net bir ücret söz konusu değil, adı üstünde bağış yapıyoruz. Zaman zaman kendi durumumuza göre bizde bu bağış kutusunu kullanmaktayız ;)

Forumda aktif olacak bir arkadaşımızı daha görmek gerçekten mutluluk verici, çünkü burada forumdan çok öte bir ortam vardır gerçekten. Herhangi bir sorunuz / sorununuzda özelden bana ulaşabilirsiniz artık, belki ÖM denemek isterseniz aktif oldu mu diye, yine benimle bu denemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Volkan dediğiniz arkadaşı malesef ben tanımıyorum, belki Anıl hocamın arkadaşıdır ama forumdaki aktif olan arkadaşlar arasında bu isimde birisini hiç duymadım, ancak dediğim gibi banada ulaşabilirsiniz ;)

ikose

Gelir Kapısı ailesine Hoşgeldiniz Onur  :) (a)

ptconur

ElisaMcCline

Volkan daha uzun bir süredir yok Onur.
Evet Anıl sık uğramıyor. Ama az önce konuştuk, uğrar gece sanırım ....

AnilK

ptconur selam abi hoşgeldin :) Eskilerden (ptcüye zamanından) pek kimse kalmadı evet, ilgisini kaybetti çoğu kişi. Sadece PTC ve biraz da HYIP siteleri revaçtaydı o zamanlar, şimdi çok farklı kazanç yöntemleri ortaya çıktı ama doğru olanı bulmak daha zor olduğundan sıkılıp bırakıyor herkes. Ben de çok farklı değilim gerçi, foruma sadece teknik işler için uğruyorum :g Elisa hocam ve moderatörlerimiz sağolsunlar çekip çeviriyorlar forumu :) Ama biraz takılınca sen de göreceksin ki ortamımız oldukça güzel, ptcüye'den çok daha iyi diyebilirim rahatlıkla :)

ptconur

Hosbulduk anil.
Forum cok iyi olmus ellerinize saglik. Ptcuye de zaten fazla kisi de yoktu aktif uye. Bir kac kisi haricinde burda yine herkes.