Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Evet, Volkan'lar (samuelvanunu-volkanaydinli) en büyük kayıplarımız :D

ptconur

Volkan aydinli zaten birakicam diyordu. Samuelin birakmasina sasirdim. Bu arada ptcuye de de hep elisa ile samueli karistirirdim. Burda da sabahtan beri elisaya volkan deyip duruyorum. Tekrar ozur dilerim elisa :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 05 Mayıs 2013, 00:46:53
Volkan aydinli zaten birakicam diyordu. Samuelin birakmasina sasirdim. Bu arada ptcuye de de hep elisa ile samueli karistirirdim. Burda da sabahtan beri elisaya volkan deyip duruyorum. Tekrar ozur dilerim elisa :)
Yok yahu, ne demek :)

Samuel Inc den sonra iflah olmadı :) Site beğendiremedik beyfendiye :)
BB ye girmiş, haberimiz yoktu, benden hemen sonra...
Ondanda nasıl kaçarım diye bakıyordu.. Uzun zamandır telefonlaşmıyoruz, ne yapıyor çok bilgim yok :)

ýrmakk

ptconur merhaba yeri değil biliyorum ama size pm atamıyorum ileti kutunuz dolmuş. Temizleyebilirseniz sevinirim size PM atmam gerekiyor.

ikose

Alıntı yapılan: ırmakk - 07 Mayıs 2013, 08:39:38
ptconur merhaba yeri değil biliyorum ama size pm atamıyorum ileti kutunuz dolmuş. Temizleyebilirseniz sevinirim size PM atmam gerekiyor.
Irmakk cım evet yeri burası değil
uyarılar için konumuz var :)
belki bulamadın diye hatırlatma istedim

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/ileti-kutun-dolu-uyarisi/

ýrmakk

Teşekkür ederim modum. Bilmiyordum öyle bir konunun olduğunu ki  O:-) uyarın için tşkler bundan sonra dikkat ederim mutlaka

Coulers79

İstanbul'u izliyorum TV'lerim kapalı. Gaz bombaları insanları yaralıyor. Bırakın bu biber gazını. Rantiye insanlığımızı almasın.
Kimsenin canı yanmasın artık. Selam olsun ülkemin duyarlı vatandaşlarına, normalde bir araya gelmeyen karşıt gruplarına.

hakanatik01

Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler;
gidişatımız iyi değil ya bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun;TV'ler kapalı olmasa da ne yayın yaparlardı nede konuşurlardı konuyu,maalesef annemlerin zamanındaki TRT'den farkı yok günümüz medyasının ,ne isterlerse onları gösteriyorlar ,önemli olan para gerisini boşver durumundalar mankeni,şarkıcıyı köşe yazarı yaparsak ne bekleyebilirdik ki zaten; neyse çok kızdım yazmıycam gari ;Beyaz'ı da tebrik ederim bu arada en azından çalıştığı kanala rağmen tepkisini koyabilmiş ortaya;

sicher

abcb

Sicher, nerde kaldın be yaa  :g