Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Sayın arkadaşlarım, durumlarım değişti. Bir hafta içinde evimden ayrılacağım. Bana bir konuda yardımınız lazım. [spoiler]Muhtemelen mayısta askerim. Ne yapmalıyım da geri dönemeyeceğim bir yere asker olarak gidebilmeliyim? Dilekçe mi yazmalıyım? Evsiz olduğumu belirtmeli miyim? Artık candan serden vazgeçtiğimi söylüyorum vatana bir faydam olsun. Artık her şey benim için sona erdi. Daha yerler belli olmadan doğuyu kesinleştirebilir miyim??[/spoiler] Bana bir akıl verin. Tavsiyeleri buraya; soru ve tartışmaları özele yazın burayı doldurmayalım

Bu arada @master21 ve @cazipp şu durumumdan ötürü ref değişimlerimiz sona ermiştir. Elimde değil üzgünüm

Ve tabi herkes, birkaç kişi hariç, haklarımı tereddütsüz helal ediyorum sizlerde helal edin

Coulers79

Bu zamanda herkesin kabul ettiği şey, bir iş sahibi olabilmek veya bir yerde çalışmak.

Amacın bu olmalı, böylece bazı sorunların otomatik olarak çözüldüğünü görebilirsin.

Her ne yaparsan yap, görevini layığıyla yaparsan ülkeye de hizmet etmiş olursun.

enderege

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 18 Şubat 2016, 11:54:41
haklarımı tereddütsüz helal ediyorum sizlerde helal edin

Sanki bir daha gelmeyecekmisin? Ama bizden yanada hakkıız varsa helal olsun. Malesef konu hakkında bilgim yok. yinede iyi düşünmeni tavsiye ederim. Sanırım bu işlemler askerlik öncesinde değilde askerlik süresinde olur. Sende bu zaman zarfında iyi-kötü yanlarını görürsün.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

@Yakançiçek ,
Benzer sıkıntılarla daha önce de karşılaşmıştın diye hatırlıyorum.
Artık farkettiğin ya da farketmen gerektiği üzere, hayat iniş ve çıkışlarla dolu.

Heryerde ve her zaman mutlu olmayacağın durumlarla karşılaşacaksın. Hepsinden kaçarak yaşayamazsın.

Hakkım varsa, helal olsun.

cazipp

Helal olsun

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 18 Şubat 2016, 11:54:41
Sayın arkadaşlarım, durumlarım değişti. Bir hafta içinde evimden ayrılacağım. Bana bir konuda yardımınız lazım. [spoiler]Muhtemelen mayısta askerim. Ne yapmalıyım da geri dönemeyeceğim bir yere asker olarak gidebilmeliyim? Dilekçe mi yazmalıyım? Evsiz olduğumu belirtmeli miyim? Artık candan serden vazgeçtiğimi söylüyorum vatana bir faydam olsun. Artık her şey benim için sona erdi. Daha yerler belli olmadan doğuyu kesinleştirebilir miyim??[/spoiler] Bana bir akıl verin. Tavsiyeleri buraya; soru ve tartışmaları özele yazın burayı doldurmayalım

Bu arada @master21 ve @cazipp şu durumumdan ötürü ref değişimlerimiz sona ermiştir. Elimde değil üzgünüm

Ve tabi herkes, birkaç kişi hariç, haklarımı tereddütsüz helal ediyorum sizlerde helal edin

EfekanCandan

Herkese Merhaba
Yeniden buradayım. Daha önceden de üyeliğim vardı sanırım silinmiş. Üyeler kısmında da kullanıcı adımı bulamadım. Şifremi de unutmuşum zaten. Eski ismim de şuanki kullandığım isimle aynıydı. Çoktandır yoktum. Forum bayağı gelişmiş. Gelirkapısı ailesi bayağı gelişmiş.
Umarım uzun bir süre sizinle olacağım bundan sonra.

Futurenet

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Şubat 2016, 20:04:45
Hoşgeldin  :)
Yalnız form başka forum başka  (hp)

Coulers79

R10 davetle üye olunan, web işleri yapılabilen bir forum sitesi. Evet adres satırına yazıp içinde gezdiğin her sayfa gibi forumlarda site.
Bütün siteler için ne sitesi oldukları, yoğunlukları ve ihtiyaçlarına göre scriptleri, kapasiteleri, masrafları farklı oluyor.

mjozzy

Arkadaşlar forumda en çok gezindiğim bölüm İnternetten Kazanç Yöntemleri Yatırım Siteleri HYIP Siteleri  bölümü fakat burada gezirdiğin zaman içinde kaybolur insan açaba konuları takip edebildiğimiz bi buton gelan varmı forum bünyasinde ben göremedimde  :S

ibrhmsny

Merhaba,
Öncelikle 'herkez' değil 'herkes' olmalı.
Mesajınızın içeriğindeki imla ve anlatım hatalarına girmiyorum  :D

Ahanda bu şekilde takip ediyoruz biz forumu, denemek isterseniz işinize yarayabilir:

http://www.gelirkapisi.com/unread/