Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 07 Temmuz 2013, 14:37:25
ref düşürdüm.... avg düşük olanları saldım.. 79 ref var şu anda...

Auto recycle ile bir süre öncesinden itibaren bırakanlar tazelenmiştir.
Ref sayısı fazla ise, arada sırada gerçekleşen paketlerin bu davranışı arada kaynıyor. Az ise daha net görünüyor senin yaşadığın gibi.

bende çok olmasına rağmen hepsi tamamen gitmişti... Çok uzun süre tıklamadılar, yerine autorecycle ile gelenler de tıklamadı.
500 refte başladı bende bu saçmalama işi. biraz ısrar ettim ama avg ler değişmedi. Çok kötüydü, ben de salmaya naşladım.
350 refe düştükten sonra hepsini salana kadar, yaklaşık 15 gün ( 2 haftada gibi). 0 tık ile gitti refler.
Son kalan 100 lük paket girmeden 1 yada 2 gün önce sadece 1 tık gelmişti.

benim ilk üyeliğimle aldığım ve hızlıca paket alarak topladığım ilk reflerdi. Dolayısıyla bu durumu yaşayınca, ben artık reflerin ömürleri olduğunu düşünüyorum.
Ya da belki de benim aldığım dönemde yaratılanların ömürleri vardı. Sonuçta benimkiler öldü :D gömdük :D

Edit:
Bu arada yanlış anlaşılmasın.
Bu ve benzer kısa süreli durumları ben de yaşadım. refi aldıktan 6 ay sonrasından bahsediyorum.
Hiç salmadan aynı reflerle 6 ay geçtikten sonra yaşadım ben bu durumu. ( recycle yapmadım, avg ler fena değildi, autorecycle da neredeyse hiç olmadı bende)

fkork

autorcyle işe yaramyor, manueli de..:) anlaşılan şu; bir paket alıp günü geçince salmak lazım... :) eninde sonunda avgler taban yapıyor çünkü...

yorkashton

5 dolara ulaştım cashout yapcam paypal ile fakat 2 gündür limit çıkıyor saat kaç sıraları ödeme alabilirim.

fkork

sabah 6 da resetleniyor... tam o vakte denk düşürmen lazım..

Uniquehero

Sabah aksam sart degil aksam 6 da da isteyebilirsin

hearme

sistemin server saati 12:00 ya da 00:00 oldugunda. o da TSİ ile sabah ya da akşam 6 oluyor:)

GameHunter

Ben geçen gün sahurdan sonra bekledim saat 06:00'da ödeme aldım PayPal'a.

Maaşallahı var hala kazandırıyor bu site bana. 100 dolar çektim şimdiye dek toplam.

ElisaMcCline

Sitede server bakım çalışması yapılıyor. Reklamlar şu anda izlenebilir değil.
Başka bir IP tarafından tıklanmış bilgisi geliyor.

Admin tarafından bugün ( yaklaşık 1 saat önce ) TR saatiyle 08:36 da bir açıklama yapılmış:

Açıklamada; reklamların birkaç saat sonra tekrar on-line olacağı bilgisi ve reklamlardan doğabilecek bir zarar oluşursa, probux tarafından tazmin edileceği bilgisi verilmiş.

Adminin açıklamasının orjinal metni için:

ElisaMcCline

Biraz geç de olsa;

Paypal ile rental balance a gönderilen yatırımlarda 14 Ağustos itibariyle küçük bir fee alınacakmış,

Bilginize.

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ağustos 2013, 09:43:21
Biraz geç de olsa;

Paypal ile rental balance a gönderilen yatırımlarda 14 Ağustos itibariyle küçük bir fee alınacakmış,

Bilginize.
Olmaz öyle şey neobux uyduruyordur :P