Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar mevzuu eskidi ama, daha sonrasında fee geldi yine.. tarihini inanın hatırlamıyorum.
Ama Sicher çektiğinde fe yoktu.

Bana özel olmadığı kesin, Hakan da fee' siz çekebildi. Birşeye göre ayırım yapıyor mudur anlamadım.

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Şubat 2014, 23:01:18
abicim neo yetmedi pro yuda bağladı adam görüyonuzmu :))  fernando duymasın yalnız bozulabilir bu duruma :))

Olm bak git :D

hakanatik01

Tıklarımı yapmak için açtım server falanmı taşınacaktı bu tarz bir haber varmıydı yoksa bu durum sadece bendemi oldu şimdik:) biri denerse memnun olrum sorun bendeyse ona göre uğraşam dns v.s. genel bir durumsa uğraşmayam :)

If you are the web site owner, it is possible you have reached this page because:

The IP address has changed.
    There has been a server misconfiguration.
    The site may have been moved to a different server.

If you are the owner of this website and were not expecting to see this page, please contact your hosting provider.

Edit:Bakım vardı herhalde açıldı ama çok yavaş geldi 5-10 dakika sonra tıklayam :)

enderege

Bende site açılıyor. Ama reklamları tıklamak ölüm. Onaylanmıyor. Çok yavaş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Site açılıyor ama inanılmaz yavaş. Sabahta yavaştı ama şimdi ilerlenmiyor bile.

hakanatik01

Teşekkürler enderege hocam,   aydyar13  bende de açıldı ama dediğiniz gibi yavaş  baya bir ;5-10 daikaya düzelir sanırım toparlar kendini ayar yaptılar demekki haberimiz olmadı nerde bu probuxcılar :P

Forumdada haber etmişlermi diye bakayım dedim oraya da almadı   "Please, try again later!" deyip duruyor serverlarla bişi yapıyorlar herhalde;

Coulers79

Probux'ta bi yere kadar, çoğu ptc scamı tadacaktır.  :))

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Mart 2014, 18:53:13
Probux'ta bi yere kadar, çoğu ptc scamı tadacaktır.  :))

Tövbe de. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Tövbe, bol task led dalin amin.

hakanatik01

Kaçacaksa tam zamanı :P Goldenları uzattırdı millete :P Aman ağzımızdan yel alsın birşey olmasın üzülürüm bu siteye ;

aydyar13

Onaylanmamış payza hesabı sıkıntı yaratıyor muydu para çekiminde probux ta?