Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mayıs 2014, 17:14:14
Dana net belirtmek gerekirse;

TR saatine göre, hergün sabah 06:00 da ve/veya 18:00 da ödeme istemeye çalış ;)

hocam desenize probux ta pc sistemi gibi olmuş bi an pc sistemindeki çekim gecelerini hatırladım :) hep böylemi olacak

leprechaun

çekim gerçekleşti ama kesinti çok kötü 58 dolar çektim 52 yattı

richman

18:00 da para çektim :)

bilge8408

Yahu 1 tane ödeme alacağım şansa bak ^^
Siteyle daha önce ilgilenmediğim için bilmiyorum. Bu tarz durumlar daha önce de olmuş muydu?
Reklam verme konusunda da kararsız kaldım..

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Mayıs 2014, 19:58:38
Siteyle daha önce ilgilenmediğim için bilmiyorum. Bu tarz durumlar daha önce de olmuş muydu?

Ödemelerde daha önce hiç bir sıkıntı olmamıştı. İlk defa oluyor. Probux için reklam verecekseniz verin bence. Site bence daha batmaz. Hatta nakit sıkıntım olmasa ben Ulti bile almayı düşünüyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 30 Mayıs 2014, 20:04:10
Ödemelerde daha önce hiç bir sıkıntı olmamıştı. İlk defa oluyor. Probux için reklam verecekseniz verin bence. Site bence daha batmaz. Hatta nakit sıkıntım olmasa ben Ulti bile almayı düşünüyorum.

Yok probux için değil. Probux'ta reklam verecektim ama bu sıkıntı trafiği nasıl etkiler biraz kararsızım. Golden+200 DR yeterli bu site için ama şimdilik onu da askıya aldım. Neyse biraz bekleyelim bakalım.

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Mayıs 2014, 21:07:04
Yok probux için değil. Probux'ta reklam verecektim ama bu sıkıntı trafiği nasıl etkiler biraz kararsızım.

En az 65K - 70K trafik alır.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 30 Mayıs 2014, 17:23:56
hocam desenize probux ta pc sistemi gibi olmuş bi an pc sistemindeki çekim gecelerini hatırladım :) hep böylemi olacak

kalıcı olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz. :)
Sonuçta ödemeler öyle sıkışık olmuyor, daha önce de bir süre aynı durum yaşanmıştı ;)

Alıntı yapılan: leprechaun - 30 Mayıs 2014, 18:13:25
çekim gerçekleşti ama kesinti çok kötü 58 dolar çektim 52 yattı

Evet, PP için kesinti %8 maalesef.

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Mayıs 2014, 19:58:38

Bir sorun yok Bilge, Daha önce de aynı durum bir süre için yaşandı. AVG lerin düştüğü ve dolayırıyla para girişinin az olduğu dönemde :)
Para çok sıkışık değil. Sadece reflerin de kontrollü verildiğini düşünürsek, kısa süre önceki deli gibi kazanç dağıtma işine bir kontrol getiriyorlar.
Dolayısıyla giren para da RR alım kontrolü sebebiyle kontrollü olacak.
Gün içinde belirlediği rakamda fazlası çıkasın diye geliştirilen bir kurgu sadece.

Trafiğe bir etkisi olmayacaktır. Olsa olsa yaz dönemine giriyor olmamızın etkisi olur, bu yapının olmaz.

Alıntı yapılan: enderege - 30 Mayıs 2014, 20:04:10

Daha önce de oldu :) Hem de aynı saatler :)

mesut

Ref almak için yapılması gereken ayarlar;

1-)"Settings" sekmesi tıkla...

2-)"Rental time" bölümünde "1st hour" ve "2nd hour" sekmeleri SERVER SAATİ ne göre seçilir...

7 günün sonunda belirlediğiniz saatlerde (arasında değil) tam o saatte almalısınız, alamassanız bir gün sonra yine aynı saatte alabilirsiniz.

Mesela;

1st hour:  19:00 (Türkiye saati: 01:00)
2nd hour: 22:00 (Türkiye saati: 04:00)

1st hour: 19:00 da alamadınız 2nd hour: 22:00 de bir daha alma şansınız var...diyelim o saatlerde kaçırdınız ertesi gün aynı saatlerde alabilirsiniz...

(Bu değerleri değiştirirseniz, sadece 7 gün sonra tekrar değiştirmek mümkün olacak).

3-) "Current password confirmation" bölümünde "Current Password" kısmına mevcut şifrenizi yazınız...

4-) "SAVE CHANGES" butonu tıklanarak onaylanır...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...[/b]

enderege

Teşekkürler Mesut.