Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

bende bir sorun yok dün 56 dolar istedim anında geldi netellere

richman

Alıntı yapılan: leprechaun - 26 Haziran 2014, 11:24:26
bende bir sorun yok dün 56 dolar istedim anında geldi netellere

Netellerle ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ???

leprechaun

Alıntı yapılan: richman - 26 Haziran 2014, 11:37:37

payzaya çeken arkadaşlarda var bence paniğe gerek yok

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 26 Haziran 2014, 09:58:34
Felaket tellalı gibi oldum bu konuda fakat Payza'dan ödeme istiyip 90 saattir bekleyen forma konu açan konuya cevap verilmeden kitlenen konular var. Ticketların hiç birine cevap verilmediğini belirtmiş konuyu açanlar. Biri 42.79$ istediğini ve uzun zamandır gönderilmediğini yazmış dün istediği deneme amaçlı 5$ lık ödeme ise hemen gelmiş acaba miktara göremi hareket ediyorlar ??? Benim 70$lık reklamımı yediklerindede cevap vericeklerdi 2 haftayı geçti hala cevap yok ;) %12 fee 12 saatte bir alabilirsen paypal ödüyorlar. %16 fee 7/24 parayı çekiyorsun fakat hesabına gelmiyor. Bence Probux'ın önerilen siteler değil (sinir)

Bence biraz daha sakin olmaya gayret et istersen :)

leprechaun

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: richman - 26 Haziran 2014, 11:37:37

sen dedin ya felaket tellallığı yapıyorum diye :D felaketlik bi durum olsa adamlar hiçbi işlemciye ödeme yapmazlar, olarak anla sen bunu ;)

richman

Yok hocam ben sadece uyarı yapmak istedim Everything Else, Bug Reports, Problems and Doubts bölümleri payment pending, payza problem, payment received kaynıyor hele Türkçe foruma baktım millet ne yapacağını şaşırmış site kapanıyor battı balık yan gider herkes kurtarabildiğini kurtarsın gemiyi iyice batırmışlar bakalım hayırlısı :D

murratt

Arkadaşlar Merhaba,

Golden+200 ref alarak probux'a yatırım yapmak istiyorum. Ancak son günlerdeki problemler nedeni ile emin olamıyor. ptc siteleri ile ilgilenen tecrübeli arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum. Sizce probux'a şuan yatırım yapılır mı? ( probux hakkındaki düşünceleriniz. ) veya hangi sitelere yatırım yapılabilir. Güven veren sağlam siteler var mı ? yani uzun vadeli düşünüyorum. Tabiki hiçbir sitenin yarın ne olacağı belli olmaz ama sizin gözlemlerinize göre önerebileceğiniz site var mı?  Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler..

sicher

@murratt  Ben tam tecrübeli değilim ama suanlık Probuxa yatırım bazında bekle iyi karlar cıkartmayabilir ama yatırım yapman iyi olur suanlık iyi gelir getiren Globalbux.net sitesi var ona yapabilirsin mesela

ElisaMcCline

Probux için biraz beklemekte fayda var.

Neatclix ve 88bux yatırım konusunda çok daha iyi durumda görünüyor.