Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Temmuz 2014, 01:15:56
Ateş seni çağırıyor gibi olmuş :P

Neo nun ateşten farkı varmı ki..  ??? benim gibiler için..  :D

mesut

50$ dan daha fazla para çekilemiyor diye konu açtım MODERATOR cevabına bakar mısınız arkadaşlar...

$49,99 dan fazla çekilebilir.
Eğer yeteri kadar hızlı ise 347 $ çekilebilir. demiş...

İnansak mı...?

EDIT: Bu sabah 06:00 da son kez deneyeceğim... Çektim çektim olmadı 49$ haricindeki parayı RENTAL a aktarıp bir sonraki cashout zamanı 49$ çekmeyi deneyeceğim...

BOL KAZANÇLAR...

Coulers79

Sabah resetten mütevellit daha zor gibi. Ödeme istekleri falan site gidip geri geliyor sabah 6'da. Birde akşam 6'da dene istersen.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Temmuz 2014, 01:30:50
Sabah resetten mütevellit daha zor gibi. Ödeme istekleri falan site gidip geri geliyor sabah 6'da. Birde akşam 6'da dene istersen.

Akşam da aynı durum geçerli ;)

Probux sadece ödeme saatlerinde değil, neredeyse her saat başında gidip geliyor. Zamanlı görevler var sanırım.

Normalde adminin bunlara dikkat ediyor olması gerekir. Ama ben zaten bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum.
Hemen her saat başında oluyor. Dikkat ederseniz yakalarsınız.

mesut

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Temmuz 2014, 01:34:58
Akşam da aynı durum geçerli ;)

Probux sadece ödeme saatlerinde değil, neredeyse her saat başında gidip geliyor. Zamanlı görevler var sanırım.

Normalde adminin bunlara dikkat ediyor olması gerekir. Ama ben zaten bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum.
Hemen her saat başında oluyor. Dikkat ederseniz yakalarsınız.

Her saat 1 dakika site gidip geliyor evet... O yüzden sabah 6 da olsa akşam 6 da olsa aynı problem olacaktır...

Ayrıca para çekme saatlerini 4 dilim haline çevirdiler ama ben daha hiç server saati ile 06:00 ve 18:00 de para çeken ödeme kanıtı görmedim gören var mı...?  Hep 00:00 veya 12:00 ödeme kanıtları...

Elimsa hocam MOD cevabına yorumunuz nedir...? :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mesut - 22 Temmuz 2014, 01:37:46
Her saat 1 dakika site gidip geliyor evet... O yüzden sabah 6 da olsa akşam 6 da olsa aynı problem olacaktır...

Elimsa hocam MOD cevabına yorumunuz nedir...? :)

Bence, en azından onlara verilen bilgi olarak doğrudur.
Ama tamamen doğru bile olsa, sadece teoride çalışacak bir bilgi gibi görünüyor :)

Çünki bence durum şöyle işliyor;
50$ altı ödemeler her şartta gönderiliyor. Daha üstündekiler, o gün için ayırılan paradan arttıysa yapılıyor.
İş teoride mümkün olabilir bir durum ve aslen gerçek anlamda ödeme yapılmaması için bir kural yok, ama pratikte cidden büyük şans olur :)

İstersen bu kadar bekledin zaten, bir aciliyetin yoksa, en azından 1 gün yerine birkaç gün dene.
Daha kesin bir sonuçla hareket edersin. Gözün ve aklın diğer tarafta kalmaz :)

Çünki olası bir sorunda, hep acabaların olacak ;) Acaba tek seferde o ödemeyi alabilir miydim :)

mesut

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Temmuz 2014, 01:46:18
Bence, en azından onlara verilen bilgi olarak doğrudur.
Ama tamamen doğru bile olsa, sadece teoride çalışacak bir bilgi gibi görünüyor :)

Çünki bence durum şöyle işliyor;
50$ altı ödemeler her şartta gönderiliyor. Daha üstündekiler, o gün için ayırılan paradan arttıysa yapılıyor.
İş teoride mümkün olabilir bir durum ve aslen gerçek anlamda ödeme yapılmaması için bir kural yok, ama pratikte cidden büyük şans olur :)

İstersen bu kadar bekledin zaten, bir aciliyetin yoksa, en azından 1 gün yerine birkaç gün dene.
Daha kesin bir sonuçla hareket edersin. Gözün ve aklın diğer tarafta kalmaz :)

Çünki olası bir sorunda, hep acabaların olacak ;) Acaba tek seferde o ödemeyi alabilir miydim :)

3 gündür deniyorum... :)

Bu sabah 06:00 da son kez deneyeceğim oldu oldu olmadı rentala atarım parayı 49$ bırakır çekerim... daha sonra 5 günde bir 49$ çeke çeke devam ederim...

Yorum için teşekkürler...

aydyar13

Atıp rentale 5 günde bi çekersin işte 50-50 zaten fee ler de hep kazık :P

mesut

Sorry mesuttop, you are banned from using this forum. 
You'll find more information in our terms of service.

Yukarıdaki yazından da anlaşılacağı üzere PROBUX forumdan BANLANDIM...

Hiçbir neden yokken... Ben bunun nedenini moderatöre neden 347$ para çekemiyorum diye sormama bağlıyorum... Oda hızlı olursan çekersin dedi konuyu kilitledi...

Dün foruma hiç girmedim ve bugün girdiğimde birşeyler yazayım dedim yukarıdaki uyarıyı aldım... Ticket attım ne cevap gelecek bekliyorum... Cevap gelir mi acaba orasıda soru işareti...

HİÇBİR KURAL İHLALİ YAPMADIM...

Neyse bakalım zaman neyi gösterecek...

Herkesin KADİR GECESİ mübarek olsun... BOL KAZANÇLAR...