Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ağustos 2014, 16:59:58
Banlarsa forumdan banlıyor zaten yahu :)
Ne yapacaksın ki, hiç para çekemedikten sonra, banlanmak daha iyi sanki :P

Dediğim gibi, detaya girmeden usturuplu birşey yazılabilir. Önce ticket aç, birkaç güne bilgi gelmezse,
forumdaki konudan ticket sorununu bildiğini ancak iletişime geçmen gerektiğini keza payza cashoutlarınla ilgili sorun olduğunu yazmanda fayda var. gelmedi gitmedi diye değil. Sorunun ne olduğu bilgisini vermeden iletişim bilgisi istersin.

iyi o zaman ben pro ile ilişkiyi komple kesiyor zannettim :) durumu bildireyim admine ortada 72 dolar gibi bir para kayıp hortumlanmadı ya :)
teşekkürler Elisa hocam  :y

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ağustos 2014, 14:38:36
scam siteleri ilk bulan arkadaşlara ödül falan da verilmiyor :) Aklınızda olsun :)

-:)) -:)) :)) :)) Şükür probux scam e tasınmamıs :P

aydyar13

2 centlik reklam gördüm ağlamak istiyorum  (prt)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 03 Ağustos 2014, 10:41:29
2 centlik reklam gördüm ağlamak istiyorum  (prt)

Bir sürü çıkıyor da, yakala yakalayabilirsen :)
Dün coştu zaten, aynı anda 2 taneye bile denk geldim :)
Sonunda hep küfür vardı ama, 2 cent göremedik :D

aydyar13

Bende sadece görebildim :)

GameHunter

AdAlert tarzı bir eklentisi olsa 0.02 lik reklamları yakalayacağız ama admin bir türlü el atmadı bu işe..

Z.K.U.D

Bence olay yakalama meselese değil , anlık olarak çıktığı an tıklıyorum 0.02'lik reklama, reklam bitince yine alamıyorum tutarı, zaten tıkladıktan sonra view ads sayfasını bir kere yeniliyorum 0.02'lik reklam kaybolmuş oluyor bu durumda vermiyor 0.02'yi bende tamamını izlemeden kapatıyorum. var bir pislik anlamadım  (zopa) (hydr)

nukhet

...............

youshes12

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 03 Ağustos 2014, 15:21:03
Bence olay yakalama meselese değil , anlık olarak çıktığı an tıklıyorum 0.02'lik reklama, reklam bitince yine alamıyorum tutarı, zaten tıkladıktan sonra view ads sayfasını bir kere yeniliyorum 0.02'lik reklam kaybolmuş oluyor bu durumda vermiyor 0.02'yi bende tamamını izlemeden kapatıyorum. var bir pislik anlamadım  (zopa) (hydr)
Forumdada millet söylüyor bir pislik varda düzelten olmadı.

Z.K.U.D