Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: GameHunter - 19 Ağustos 2014, 19:07:30
Yok söylenti olsun diye değil cidden 300 tık altına düşmezken 5 gündür 250 tık alıyor. Keşke batmasın benimde en sevdiğim PTC sitelerinden biri Probux 250$ üzeri kazanç elde ettim yatırımsız.
0,015 lik reklamı sürekli verip, durduran sonra başka reklam ile tekrar yayına sokan kişiyi banlasalar
belki yükselir gene..
orada o reklamı gördüğümde sinir olup kapatıyorum siteyi..

6il9in

Aynen modum. Hele ki aldığım 50 RR den zararda edibce verdim 5000 clixlik reklam siteyi tıklamayı bırakacamda uplinemin hatrı var sadece 4 turuncu tıklayıp kapatıyorum  :D

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: ikose - 19 Ağustos 2014, 19:15:17
0,015 lik reklamı sürekli verip, durduran sonra başka reklam ile tekrar yayına sokan kişiyi banlasalar
belki yükselir gene..

Aynen katılıyorum. Ben artık 0.02'likl reklamları gördüğüm hiç tıklamıyorum, gülüp geçiyorum :)

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 19 Ağustos 2014, 19:15:17
belki yükselir gene..

Bende başka bir taktik yapıyorum.

Atıyorum o reklam fusebux reklamı ve refli linkte görünen ad ise jo olsun.

O link ile fuseye üye oluyorum. Kullanıcı adı olarak sin kaflı  bir küfür ve jo (örneğin, F***jo) ismini koyuyorum. ve tabii reklamları da tıklamıyorum. :PP

Tavsiye ederim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ağustos 2014, 21:03:48
Bende başka bir taktik yapıyorum.

Atıyorum o reklam fusebux reklamı ve refli linkte görünen ad ise jo olsun.

O link ile fuseye üye oluyorum. Kullanıcı adı olarak sin kaflı  bir küfür ve jo (örneğin, F***jo) ismini koyuyorum. ve tabii reklamları da tıklamıyorum. :PP

Tavsiye ederim.

O da iyiymiş  :)

Calyente

Eğer site devam ederse Türkçe foruma acil mod bulmamız lazım.  :n :n :n :n :n :n :n :n

6il9in

Alıntı yapılan: Calyente - 20 Ağustos 2014, 00:42:10
Eğer site devam ederse Türkçe foruma acil mod bulmamız lazım.  :n :n :n :n :n :n :n :n

Emc aday gösterin  :D

nukhet

Ender hoca modumuz olsun, vallahi fena o forum sırf küfür, kavga

nukhet

Vallahi Elisa hocada yakışır, ama o forumdakileri direkt banlayacak biri olmalı , Hakan hoca olsun

6il9in

Alıntı yapılan: nükhet - 20 Ağustos 2014, 00:45:05
Ender hoca modumuz olsun, vallahi fena o forum sırf küfür, kavga

O olmaz  (d)

Banlar herkesi  :D

Beni bile bu formdan ilk üyeliğimde banladı da probux formundan ulaşıp mailleşerek üyeliğimi açtırdım..  :D