Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Her bir araya geldiğimizde modlar tartışmasında  büyük bir pişmanlıkla bu olaydan bahseder zaten elim tutulaydı onaylamayaydım deyip durur :P  (gyk)

BU arada o forumu kimse kurtaramaz artık :P

Calyente

Mod olsun da kim olduğu farketmez :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ağustos 2014, 00:55:17
Her bir araya geldiğimizde modlar tartışmasında  büyük bir pişmanlıkla bu olaydan bahseder zaten elim tutulaydı onaylamayaydım deyip durur :P  (gyk)

BU arada o forumu kimse kurtaramaz artık :P

Ben o mod alanını göremiyom  (d) Mor modum ama  :P

Ayrıca formun anahtarının teki bende artık  :D Elisa ile anlaştık istersen kırmızı olayım.. Hazır yokken  :g

neon

Şu Probux batacak mı, çıkacak mı bi netleşseydi de ona göre tıklama yapsaydık.  ??? Şimdi tıklıycaz ödeme yapmıycak, tıklar boşa gidecek  ??? tıklamıycaz bu sefer ödemelere devam edecek  ??? valla iki arada bi derede kaldık hee  ???

hakanatik01

Senin gibi easyhitste rekor kırmış birimi yazıyor bunu başkasımı  ??? ??? :P  (gyk) 1 gün tıkla 1 gün tıklama bence zaten belli olması için 6 gün gibi bişi kaldı :P

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ağustos 2014, 14:57:29
Senin gibi easyhitste rekor kırmış birimi yazıyor bunu başkasımı  ??? ??? :P  (gyk) 1 gün tıkla 1 gün tıklama bence zaten belli olması için 6 gün gibi bişi kaldı :P

8) :)) yav insanda rekor kırma isteğini de yokediyolar. Bi rekorda probux da kırardım ama işte bööle yapınca olmuyo sayın başkan :) neyse bekleyelim bakalım, bekledik bekledik kuyruğuna geldik  :)

paragelsinde

yeni site bulmak lazım. işin piri hocalarım bekliyoruz katkılarınız.. renkli olanlar özellikle.... ;)

neon

Evet sayın hocalarımız, moderatörlerimiz, yöneticilerimiz bu işin kitabını yazmış kişiler nerelerdesiniz  ??? hiç sesiniz çıkmıyo yav  :g söyleyin bir site, basalım paraları ondan sonra gelsin yeşiller  :g

Coulers79

Eskiden ne diyorduk ödemiyorsa scamdır. Bakalım neodan bile önce üye olduğum bu sitede, 28'inden sonra ne olacak? ::)

bilge8408

2-3 sene önce yaşadık bunları onbux'la. Standart üyelere minimum günlük 4x0.01 reklam veren bir ptc sitesinin uzun vadede varolması mümkün değil. Neobux bile yapamadı bunu.